Iedere moeder zou een badjas moeten hebben!

07-06-2018 13:04

Ben je moeder, maar heb je nog geen badjas in de kast hangen? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! De badjas is het door moeders meest onderschatte kledingstuk. Wij presenteren vandaag 6 redenen waarom een badjas beslist onmisbaar is in de kledingkast van iedere mama!

Een badjas is een baken van rust in het drukke mamaleven

1. Een badjas is een baken van rust in het drukke mamaleven

Spreek met je kinderen af dat ze mama niet mogen storen wanneer ze een badjas aanheeft. Dat is namelijk de me-time die je als moeder zo hard nodig hebt. Even bijkomen van het drukke mamabestaan. Die strakke beha en skinny jeans uit, badjas aan. Smeer een gezichtsmaskertje op, lees dat spannende boek uit waar je anders nooit aan toe komt en trakteer jezelf op een voetenbadje. Je hebt het verdiend!

 Een badjas is eigenlijk net een jurk

2. Een badjas is eigenlijk net een jurk

Een badjas valt ruim en is lekker lang – net als een jurk dus eigenlijk. Door het aantrekkoord in je middel accentueer je de taille, of creëer je er eentje als je stiekem geen taille hebt. Een badjas accentueert je vrouwelijke vormen en zorgt ervoor dat je je naast mama ook nog eens supersexy voelt!

Een badjas werkt beter dan een vaatdoek

3. Een badjas werkt beter dan een vaatdoek

Heeft je spruit limonade op het laminaat gemorst? Brinta op de eetkamerstoel? Geen probleem! Als je een badjas aanhebt, kun je er gewoon op gaan zitten. De stof van je badjas werkt beter absorberend dan menig vaatdoek. Als moeder ben eigenlijk toch al een wandelend schoonmaakdoekje. Alles wordt aan je afgeveegd: van snotneuzen tot kleverige handjes. Waarom dan niet de juiste kleding voor de klus dragen?

Een badjas met capuchon is multifunctioneel

4. Een badjas met capuchon is multifunctioneel

Als mama moet je badjas eigenlijk een capuchon hebben. Heb je een bad hairday? Verstop dat haar onder je capuchon! Is je haar nat na het douchen? Onder die capuchon is het binnen no-time droog. Daarnaast lijk je in een badjas met capuchon sprekend op een Jedi. Of een enge sprookjesheks. En dat dwingt respect af bij de kids.

Een badjas is eigenlijk gewoon een warme deken

5. Een badjas is eigenlijk gewoon een warme deken

Als je badjas lekker oversized is, is het eigenlijk gewoon net een warm dekentje. Kruip lekker weg in je badjas als je op de bank een film zit te kijken. Natuurlijk, daar kun je ook gewoon een echte warme deken voor gebruiken. Maar in een badjas kun je ook nog naar de keuken lopen om popcorn in de magnetron te gooien. Probeer dát maar eens met een dekentje!

Matchende badjassen voor jou & je spruit!

6. Matchende badjassen voor jou & je spruit!

Hoe cool is het als jij & je kind matchende badjassen kunnen dragen? Dat alleen al is een goede reden waarom je als moeder echt een badjas nodig hebt. Bij Badjasparadijs.nl hebben we de meest geweldige kinderbadjassen. Sommigen hiervan worden ook gemaakt in maten voor volwassenen, waardoor jij en je kleine prinsje of prinsesje gezellig kunnen matchen! Dat noemen we nog eens het juiste voorbeeld geven aan je kind!

Gezellig dat je er bent!