Het ultieme geluk bereiken? 3 inspirerende tips!

28-03-2019 12:03

Ben je, net als de rest van Nederland, op zoek naar het ultieme geluk? Wij ook! Gelukkig kunnen we je een aardig eindje op weg helpen. Want hoewel je je eigen geluk moet creëren op jouw manier, zijn er wel dingen die je kunt doen om het ultieme geluk te bereiken. Wij geven je daarom 3 handige en bovenal inspirerende tips om dat heerlijke gevoel van geluk beter in je lever te integreren.

Beweeg voldoende

Kom vandaag nog van de bank en begin met voldoende bewegen. Je hoeft niet direct je racefiets of hardloopschoenen uit de kast te trekken: een halfuurtje per dag wandelen is al een flinke stap in de goede richting als je normaal gesproken een sedentaire leefstijl hebt. Door voldoende te bewegen maakt je lichaam het gelukshormoon endorfine aan. Hierdoor kun je je plotseling heel opgewekt voelen. Beweeg je gedurende een langere tijd op lage intensiteit? Dan maakt je lichaam nog meer endorfine aan. Maak dus eens een langere fietstocht of ga een flink stuk joggen om dat te bewerkstelligen.

Daarnaast slapen mensen die voldoende bewegen ook nog ‘ns beter en maken ze minder kans op nare ziekten zoals hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Genoeg reden om direct een gezellige wandeling te maken in het bos, langs het strand of in een stadspark of recreatiegebied in je buurt. Neem gezellig een vriend(in) mee of wandel samen met je partner. Jullie zullen er beiden flink van opknappen!

Koop een badjas!

Een badjas kopen? Hoe kan dat nu bijdragen aan het vinden van het ultieme geluk? Dat leggen we je graag uit. Wanneer je ’s avonds op de bank ploft met een portie sushi, een glas wijn en je lekkerste pantoffels aan, is dat jouw momentje van ontspanning. Je kijkt een toffe film, je favoriete serie of leest een goed boek. Even helemaal ontspannen. En dat doe je beter wanneer je een badjas draagt. In dit comfortabele en zachte kledingstuk heb je door de ruime snit voldoende bewegingsvrijheid. Ook houdt je badjas je lichaam lekker warm, bijvoorbeeld na het douchen.

Badjassen zijn comfortabel en staan voor gezelligheid en geluk. Als je helemaal tot jezelf kunt komen in je badjas na een lange werkdag, begrijp je precies wat we bedoelen. Daarnaast zijn badjassen er voor iedereen. Wat je maat, favoriete kleur of stijl ook is – in onze webwinkel zit de juiste badjas voor jou er zeker bij! Laat je inspireren door onze badjassen van topmerken en bestel snel jouw perfecte exemplaar in onze webshop!

Eet chocolade!

Koren op de molen van menig vrouw: chocolade eten maakt gelukkig. In je hersenen komt namelijk het stofje serotonine vrij, en dat zorgt ervoor dat jij je blij en gelukkig voelt. Dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen, hoor. Ook mannen mogen zo nu en dan best eens een lekker stukje donkere chocolade naar binnen werken. Hoe hoger het cacaogehalte van de chocolade, hoe beter. Het dagelijks eten van 10 gram bittere chocolade zou tevens depressies tegengaan volgens diverse onderzoeken. Een goede reden om vanavond eens lekker onderuitgezakt op de bank te Netflixen in je badjas, onder het genot van een heerlijk stuk chocolade!