Halloween met de kinderen

Halloween met de kinderen

Ik heb al eerder voor een blog in oktober geschreven over last minute Halloween kostuums die je van je badjas kunt maken, maar bedacht me eigenlijk nu pas dat veel kinderen ook Halloweenfeestjes houden. Hoe maak je een Halloween kostuum voor kids van een badjas?.

Princessen Badjas / Kinder badjas

Badjas als kostuum

Het gebeurt wel vaker dat dingen op het laatste moment geregeld moeten worden en dat is vaak ook zo met Halloween kostuums. Zelfs als je je voorneemt om je dit jaar goed voor te bereiden, kan het alsnog gebeuren dat er dingen tussen komen en je uiteindelijk maar gewoon twee gaten in een laken knipt en het een spook noemt. Gelukkig zijn er ook een paar ideeën om nog snel van je  badjas een kostuum te maken, zonder dat je er gaten in hoeft te knippen!

Piraten badjas / kinder badjas

Mijn dochter heeft zich bijvoorbeeld eens verkleed als ‘iemand die naar de spa ging’ (dat was haar eigen idee!). Ze had een  badjas aan, een handdoek om haar hoofd geknoopt en met schmink hadden we een gezichtsmasker geschminkt (want een echt gezichtsmasker wordt zo snel een troep). Ik heb het midden uit twee schijfjes komkommer gesneden en de randen op een zonnebril geplakt met een lijmpistool. Super gemakkelijk kostuum en iedereen vond het heel grappig. Mijn zoontje had na het zien van een kungfu film eens zijn badjas en pyjamabroek aangetrokken als ‘gevechtskleding’. Ook een leuk idee!

Satijnen kimono dames – donker roze
  1. Satijnen kimono dames – donker roze
    Satijnen kimono dames – donker roze
    € 32,95

Kostuum waar je nog wat aan hebt

Natuurlijk kan het ook zijn dat jij je juist goed aan het voorbereiden bent en op zoek bent naar een kostuum waar je kinderen achteraf nog wat aan hebben – want de meeste verkleedkleren dragen ze maar één keer. Zoek dan niet verder, want wij hebben de oplossing: de prinsessenbadjas en de piratenbadjas! Deze badjassen zijn verkleedkleren in zichzelf en worden ook nog eens geleverd met een bijpassende muts. Zo heb je een leuk kostuum voor een feestje en een mooie  badstof badjas voor je kind om daarna nog te dragen.

Dames badjas Wonder Women

Zelf was ik direct enthousiast toen ik de prinsessen- en piratenbadjas zag en ik wilde ze dan ook gelijk in de winkel aanbieden. Hoe leuk is het als je ’s avonds na het douchen nog eventjes verkleed als prinses of piraat tv mag kijken voor het slapengaan? Soms, als ik in een speelse bui ben, baal ik er stiekem een beetje van dat deze badjassen alleen in kindermaten te koop zijn. Ik wil zelf ook wel eens in een  felroze badjas zitten met een badstof kroon op mijn hoofd. Gelukkig hebben we ook genoeg leuke  badjassen voor dames en heren!

Halloween en verkleedfeestjes in het algemeen zijn altijd gezellig, maar het is wel even gedoe om een kostuum te regelen. Met een badjas als kostuum sla je twee vliegen in één klap: je hebt een mooi kostuum en daarna een mooie badjas. Shop daarom nu je Halloween kostuum bij Badjasparadijs!

Groetjes!

SAS