Grappige sokken met tekst

29-11-2018 12:59

Grappige sokken met tekst

Welkom op badjasparadijs.nl! Deze sokken vonden wij zó leuk dat wij als online badjassenspeciaalzaak overstag zijn gegaan.  Het leven is al serieus genoeg en soms is het tijd om heerlijk te relaxen in een badjas én in deze grappige sokken. Een musthave voor de wijn, game & koffieliefhebber. Of natuurlijk voor de échte koukleum. Heerlijk in relaxstand met deze waanzinnig leuke sokken voor een prikkie. Deze sokken met een vette knipoog shopt u samen met andere badjasaccessoires snel & makkelijk op badjasparadijs.nl.

Welke kies jij?

‘Bring me some wine’ sokken

‘Bring me some wine’ sokken

Ken je dat? Zo'n vriendin die altijd haar glas wijn als eerste leeg heeft. Of die ene vriendin die zich altijd als diva gedraagt en op haar wenken bedient wil worden? Dan kan je dat op grappige wijze gekscherend bekrachtigen door deze sokken met ‘Bring me some wine’ bedrukking cadeau te doen. Hoe leuk is dat? Deze sokken brengen niet enkel hilariteit met zich mee, maar zijn daarnaast natuurlijk heerlijk warm. Na een lange dag werken heerlijk met de benen gestrekt. En natuurlijk wel met de onderzijde aan op tafel, anders komt het nooit jouw kant op!

‘Bring me some coffee’ sokken

‘Bring me some coffee’ sokken

De dag beginnen met een kop koffie is een goed begin van de dag! Gedurende de dag worden er heel wat kopje koffie genuttigd in menig huishouden. Helemaal leuk hoor, de luxe koffie apparaten van tegenwoordig, maar hoe handig zou het zijn als je in je vingers knipte en er weer een kop koffie voor je neus stond. Dat kan natuurlijk niet in het echt, maar wij op badjasparadijs.nl hebben een alternatief. Klik & bestel in een paar muislikken deze waanzinnig grappige sokken met ‘Bring me some coffee’ tekst en wellicht word  je koffie gebracht. Dit zeggen we natuurlijk gekscherend, maar voor de échte koffieleut zijn deze sokken simpelweg onmisbaar. Verwen jezelf of je vriend of vriendin met deze betaalbare sokken met humor.

‘I’m gaming’ en Don’t disturb sokken

‘I’m gaming’ en Don’t disturb sokken

Wist je trouwens dat er in Nederland een miljoen mensen gamen? Dat is behoorlijk veel in ons kleine kikkerlandje. Dan is het natuurlijk niet vreemd dat daar deze grappige sokken voor zijn geproduceerd. Bij badjasparadijs.nl wordt er dagelijks gewerkt met de grootste passie om onze webwinkel vernieuwend & overzichtelijk te houden. En soms is er ook ruimte voor een dosis humor, daarom konden wij deze grappige sokken niet achterhouden voor je. Voor een kleine prijs shop je deze sokken voor de gameliefhebber. Gamers zullen dit cadeau zeer waarderen, want er is voor een gamers niets vervelender dan gestoord te worden in een spannende gamestrijd. Dat is met deze sokken voorgoed voorbij. De ene sok is voorzien van de tekst ‘Don’t disturb’ en de andere sok van ‘I’m gaming’. Shop deze sokken vandaag nog snel & makkelijk online, dan kan je snel weer gamen!

‘I’m playing Fortnite’ sokken

‘I’m playing Fortnite’ sokken

Ook iemand in je omgeving die té veel de game Fortnite speelt? Of misschien ben je het zelf wel? Dan zijn deze grappige sokken een échte musthave. Deze sokken brengen de nodige humor met zich mee, maar zijn ook nog eens heerlijk warm. De bedrukking aan de onderzijde is hilarisch en zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet uitglijdt. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Wij zeggen: doen! Vandaag bestellen = morgen relaxed gamen!