Feestdagen & megakortingen in november!

02-10-2018 13:12

Ben jij een échte koopjesjager? Dan kan jouw feest op badjasparadijs.nl niet op in de maand november! We hebben het niet over de traditionele feestdagen zoals Kerst en oud & nieuw, maar over de grote feestelijke kortingen online op drie speciale dagen in november.

Grote kortingen in november op badjasparadijs.nl

Online winkelen heeft veel voordelen ten opzichte van het winkelen in de winkelstraten in je eigen stad. Dan hebben we het niet enkel over de ruime keuze die online makkelijk te bekijken is, maar wat dacht je van de tijd die online shoppen bespaart? Online shoppers hebben net zo veel recht om te profiteren van megadeals tijdens speciale feestdagen. Welke feestdagen wij het over hebben? Nou, noteer onderstaande drie data maar in je agenda voor de grootste korting deals:

  • Singles day – 11 november 2018
  • Black Friday – 23 november 2018
  • Cyber Monday – 26 november 2018

Singles day

Wellicht ken je deze dag al met online shopping deals van grote online webwinkel bedrijven.  En als nr.1 in badjassen kan badjasparadijs natuurlijk niet achterblijven. Van oorsprong is Singles day een Chinees feest wat in 1993 ontstaan is. Lees hier mee over de geschiedenis van dit grote online feest. Met het matchen van single’s door het organiseren van verschillende feesten is het begonnen. Single's day neemt steeds grotere vormen aan en de koopjesjacht is inmiddels een groot onderdeel. En wij? Wij op badjasparadijs.nl doen mee. Uiteraard!

Dus ben je op zoek naar dé perfecte badjas voor jezelf, naar een damesbadjas of herenbadjas? Shop deze dan op badjasparadijs.nl. Enne… als je slim bent: op 11, 23 of 26 november. Een badjas onbelangrijk in jouw garderobe? Nee, integendeel. Ee al helemaal niet voor single’s. Dress to impress na de eerste nacht met jouw vlam.

Black Friday

Op 23 november 2018 hebben wij megadeals voor alle klanten van badjasparadijs.nl. Want dan is het Black Friday! Dat is 1 dag na Thanksgving. De grote online retailers als bol.com en BCC namen het voortouw en als dé online aanbieder in badjassen volgen wij trouw. Volgen tot op zekere hoogte, want wij hebben zelfs besloten om badjassen met kortingen tot 70% te presenteren op 23/11. Black Friday is een feestdag die niet alleen online wordt gevierd, maar ook op veel plekken in het land. Black Friday is overgewaaid uit Amerika en deels ontstaan om tegen de kerstperiode klanten naar hun ‘stenen’ winkels te trekken. In Amerika zorgde dit er zelfs voor dat de hele stad vast stond en zijn er op deze dag grote parkeerproblemen. Hier hebben we op badjasparadijs.nl gelukkig geen last van. Vandaag besteld voor 22.00 uur, morgen in huis! Geen parkeerproblemen, geen rijen voor de kassa. Maar WEL kortingen tot 70%.  We zien je graag 23/11 in onze webwinkel met de grootste shopppingdeals op badjasgebied! En nee... uiteraard niet enkele zwarte badjassen met korting, maar nog veel meer badjas modellen.

Cyber Monday

En we zijn nog niet klaar… op 26 november is het namelijk Cyber Monday. Met deze drie kortingsdagen kan jij bijna je hele gezin in een nieuwe dames, kinder- of heren badjas steken ;-). Het verschil is dat op Cyber Monday enkel de online winkels meedoen. De online deals starten dan ook exact om 0:00 uur en bij veel webwinkels worden dan ook pas écht de flinke kortingen bekend gemaakt. Ook dit feest is in het leven geroepen zodat de ondernemers op die manier klanten naar hun toe kunnen trekken tegen de drukke periode. Veel online ondernemers vinden deze tijd de leukste tijd van het jaar, maar het vergt ook wat planning en inzet. Het inkopen van de goede voorraden, afgestemd op de wensen van de klant. Kortom… er is genoeg moois te scoren in de maand november op badjasparadijs.nl. Shop gerust rond en of je nu op zoek bent naar een effen badjas in een frisse kleur, een sjieke badjas van een toonaangevend merk, een baby badjasje of een badjas met borduring van naam… Je kan het zo gek niet bedenken, maar wij hebben het. Alles onder één dak. We kunnen niet wachten tot het november is! En jij?