Even voorstellen!

14-05-2018 09:36

Hallo en welkom op de blog van Badjasparadijs.nl! Misschien ken je ons al. Misschien kom je voor het eerst rondsnuffelen. Hoe dan ook vonden wij het tijd om ons (opnieuw) voor te stellen. Naast onze webshop hebben wij ook een blog waar je ons kunt volgen voor tips en weetjes om het meeste uit je badjas te halen. Wij hebben deze blog helaas een beetje laten versloffen. En dat is natuurlijk hartstikke zonde!

Nu gaan wij het dus over een andere boeg gooien. Omdat Badjasparadijs al sinds 2008 meedraait in de badjassenwereld weten wij als geen ander hoe fijn mensen het vinden om een goede badjas te hebben. Daarom willen wij graag meer van onze passie met jullie delen. Een badjas is zoveel meer dan een kledingstuk – een badjas is een stukje rust en ontspanning. En dát is onmisbaar in de snelle maatschappij waarin wij leven.

En naast functioneel moet een badjas ook vooral fun zijn. Van een leuke, originele badjas fleurt iedereen op. Daarom zijn badjassen ook zo geschikt als cadeau. Op onze blog gaan we dan ook aandacht besteden aan de nieuwste designs en trends uit badjassenland. Ons assortiment is wisselend zodat er altijd iets nieuws te vinden is. Voortaan kun je dus terecht op de blog van Badjasparadijs voor alles wat je ooit over badjassen had willen weten.

Gezellig dat je er bent!