Een badjas als een Zwitsers zakmes: de top 3 multifunctionele badjassen

24-08-2018 11:26

Een badjas als een Zwitsers zakmes: de top 3 multifunctionele badjassen

Nu is dat natuurlijk niet te vergelijken met een badjas, de meeste badjassen hebben geen ingebouwd kompas of pincet, hoewel dat laatste misschien nog niet eens zo'n gek idee zou zijn. Maar een badjas kan wel multifunctioneel zijn.

Grote zakken badjas

Grote zakken

Een badjas met enorme zakken is een blijvende favoriet. Want wat moet een mens zonder enorme zakken in zijn of haar badjas? Ontzettend handig om van alles en nog wat in te stoppen. Waarschijnlijk het meeste gebruikt voor zakdoekjes. Als u een beetje verkouden bent is het heerlijk om lekker in een badjas op de bank onder een dekentje te liggen. Met zakken vol zakdoekjes die u kunt gebruiken hoeft u voorlopig niet meer op te staan.

Met de grote zakken in de badjas heeft u altijd uw handen vrij. De zakken zijn ook handig om bijvoorbeeld een fles shampoo in te vervoeren als u weet dat de fles in de badkamer bijna op is. Of gaat u in bad en wilt u lekker snacken maar wilt u niet dat uw huisgenoten dat weten? Vervoer een zakje snoep of nootjes in de zakken en niemand zal het merken!

Verrassingseffect

Een badjas kan een goede verstopplek zijn, niet alleen door spulletjes in de zakken te stoppen, maar ook om te verbergen wat er ónder de badjas zit (of juist niet). Heeft u een mooi nieuw setje ondergoed en wilt u uw partner daarmee verrassen? Door er een badjas overheen te dragen kunt u de spanning nog even opbouwen. Een spannende ontknoping gegarandeerd!

Kleding maakt de man of vrouw - Badjasparadijs.nl

Kleding maakt de man of vrouw

Maar een badjas kan ook de functie hebben om te laten zien wie u bent. Kleding maakt de man of vrouw, en een mooie  damesbadjas of herenbadjas hoort daar natuurlijk ook bij. Bent u meer ingetogen of juist extravagant? Gaat u voor comfortabel of ziet u er liever stijlvol uit? Dat kunt u ook laten zien met uw keuze in badjas. Er zijn veel verschillende soorten badjassen die goed kunnen laten zien wat uw persoonlijkheid is. Behalve de standaard badjas zijn er genoeg keuzes in soorten, maten, kleuren, patronen en stijlen badjassen dat er altijd wel een badjas is die perfect bij uw persoonlijkheid past.

Soms zijn er mensen binnen een huishouden die niet zo kieskeurig zijn en maar gewoon de eerste badjas die bij de hand is aan trekken. Dan is er een handige functie om een naam op een badjas te laten borduren, zo voorkomt u dat iedereen maar telkens een willekeurige badjas aan heeft en u gewoon altijd uw eigen vertrouwde badjas aan kunt trekken!