Dit zijn onze duurste badjassen

18-03-2019 11:18

Veel mensen willen graag een goedkope badjas scoren. En dat is natuurlijk ook niet zo gek, want hoe leuk is het dat je bij ons een hippe & comfortabele badjas kunt kopen voor een zacht prijsje? Maar misschien ben jij juist op zoek naar onze allerduurste badjassen. Bijvoorbeeld omdat je geld teveel hebt, of gewoon eens een buitensporig luxueuze aankoop wilt doen. Dus bij deze: dit zijn onze duurste badjassen.

Cawö damesbadjassen

Cawö damesbadjassen

Het Duitse merk Cawö ontwierp met veel succes de Luxury Home-serie: een selectie van damesbadjassen waarin je kunt baden in luxe, weelde en comfort. Er hangt dan ook wel een wat royaler prijskaartje aan deze badjassen, maar ze zijn het meer dan waard! Je kunt kiezen uit een kleurrijke badjas met strepen of een lichtblauw exemplaar waarop zwaluwen staan afgebeeld. Vrouwen met klasse hebben echt een damesbadjas van Cawö nodig. Maar deze badjassen zijn niet alleen bedoeld om in en rond je huis mee te paraderen: ook bieden ze een ongekend hoge mate van comfort. Dat komt omdat de badjassen uit de Luxury Home-serie zijn gemaakt van luxe kwaliteitskatoen.

De badjassen van Cawö worden volledig in Duitsland geproduceerd. Daarnaast zijn de badjassen gemaakt van duurzaam materiaal en lief voor je huid. Een badjas van Cawö is dus ook gewoon echt een goed product: ze worden immers niet ergens in India geproduceerd onder erbarmelijke omstandigheden. Daarnaast zijn de materialen vriendelijk voor het milieu: je werkt dus niet mee aan vervuiling. Voor de damesbadjassen uit de Luxury Home-serie betaal je tussen de €129,95 en €139,95. Liever een minder prijzige badjas? Cawö maakt gelukkig ook exemplaren die vriendelijker geprijsd zijn: kijk snel in onze webshop!

Fynn Collection badjas voor hem of haar

Fynn Collection badjas voor hem of haar

De badjassen van Fynn Collection hebben het allemaal: ze zijn sportief, comfortabel, hip en verkrijgbaar in zowel een dames- als een herenbadjas. De badjassen zijn verkrijgbaar in het grijs en antraciet. De badjassen van Fynn Collection kosten €129,00 en zijn gemaakt van zogeheten wellness fleece: een combinatie van hoogwaardig katoen, kwaliteitsfleece en elastan. Dit noemen we ook wel een badjas van premium kwaliteit. Het is dus niet zo vreemd dat je er iets meer voor betaalt: voor dit geld haal je immers wel echt een kwaliteitsproduct in huis!

Je kunt de badjas van Fynn Collection met een gerust hart meenemen naar de sauna. De fijne materialenmix waarvan de badjassen gemaakt zijn zorgt er immers voor dat ze snel opdrogen als ze nat worden. Maar ook voor binnenshuis zijn deze supercomfortabele badjassen erg geschikt. Een avondje chillen op de bank of ’s ochtends ontspannen met een kopje koffie en een croissantje worden door Fynn Collection echt naar een hoger niveau getild!

Nog meer dure badjassen

Nog meer dure badjassen

Bovengenoemde badjassen zijn ook direct de prijzigste die je in onze webshop kunt vinden, maar er zijn nog meer dure exemplaren die je bij ons kunt kopen. Zo maakt Cawö ook herenbadjassen van bijzonder mooie kwaliteit. Hiervoor betaal je tussen de €99,90 en de €119,90. Ook de herenbadjassen van McGregor worden gekenmerkt door een royaal prijskaartje. Gemiddeld betaal je voor deze modellen rond de €99,95. Heb je toch liever een badjas waar een minder schrikbarend prijskaartje aan hangt? Ook voor voordelige badjassen kun je bij ons terecht. Wij hebben badjassen die passen bij elk budget!

We wensen je alvast veel shopplezier bij Badjasparadijs.nl!