Dierenprint op je badjas, welk dier ben jij?

29-07-2018 16:44

Ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Sommige mensen vinden een print op hun badjas leuk, het staat gezellig en vrolijke en zo hoeven ze niet maar één kleur te kiezen. En dan zijn er nog mensen die graag hun dierlijke kant opzoeken en het liefste gaan voor een badjas met een dierenprint.

Voor welk dier ga jij?

Maar ook met een dierenprint zijn de mogelijkheden eindeloos. Want voor welk dier ga je? Met welk dier voel je jezelf zo verbonden dat je daar een badjas van zou willen?

Misschien gaat de voorkeur uit naar een exotische badjas, wanneer iemand zich nauw verbonden voelt met een roofdier is het dan heel leuk om een badjas in panterprint te kiezen. Maar ook de tijgerprint is een goede optie wanneer je voor roofdieren wilt gaan. Breng het beest in jezelf naar boven en ga in stijl met deze badjas door het leven. Maar pas op dat de mensen om je heen niet bang voor je worden in deze gevaarlijke badjas!

Een ander exotische dierenprint, maar minder gevaarlijk, is die van de zebra. Een zebraprint is door de neutrale kleuren ook een stuk minder opvallend. Net als in het dierenrijk brengt de zebra de roofdieren met zijn print in verwarring. Dat effect kun je natuurlijk ook hebben wanneer je voor deze badjas kiest, het is rustig en neutraal, maar aan de andere kant toch ook best opvallend. Een zebra is een prachtig dier en ook de print kan eigenlijk niet wegblijven uit een badjassencollectie.

Kies de print die bij jou past

Een ander mooi dier, ook in zwart-wit kleuren maar bekend van wat dichter bij huis is de koe. Er zijn ook prachtige badjassen met mooie koeienvlekken. Misschien denk je; ik zie mezelf niet als koe! Maar een koe is altijd kalm, maakt zich niet zo snel ergens druk over. Daarvoor staat ze ook symbool voor rust en vrede. Ze is het oersymbool van de Grote Moeder. En vergeet niet dat deze kalme grazers in het Hindoeïsme zelfs heilig zijn! Dus waarom zou je niet wat meer verbonden raken met de koe? Daarnaast is het ook gewoon leuk om als koe door het leven te gaan, althans, voor even dan in een fijne badjas. Laat je niet gek maken door wat anderen zeggen. Een koe is altijd ontspannen, en dat is ook precies de bedoeling wanneer je in een badjas rondloopt, dat je lekker ontspannen bent en alle stress en spanningen moet laten gaan.

Welke dierenprint je ook voor je badjas kiest, in een dierenprint weet je zeker dat je opvalt en dat je ook nog eens een hele mooie badjas hebt om in rond te lopen.