De mooiste badlakens en handdoeken

07-03-2019 12:51

Hoewel onze webwinkel zich voornamelijk richt op badjassen, kun je bij ons ook terecht voor de mooiste badlakens en handdoeken. Met onze badlakens en handdoeken haal je het luxe gevoel van de spa in huis. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, absorberen veel vocht en zijn daarnaast lief voor je huid. We geven je graag enkele goede reden om snel een (of meerdere) badlakens en handdoeken aan te schaffen in onze webwinkel!

Verschillende kleuren

Verschillende kleuren

Onze badlakens zijn leverbaar in 17 kleuren. De handdoeken zijn ook in 17 gave kleuren verkrijgbaar. Wat jouw favoriete kleur ook is: hij zit er zeker bij voor je! Of je nu een luxueus wit, crèmekleurig of zwart exemplaar wilt of liever voor een knalkleur als aquablauw of limegroen gaat: het kan allemaal. Of is een fijne pasteltint als lila of mintgroen meer aan jou besteed? Badlakens en handdoeken zijn persoonlijke items waar je best eisen aan mag stellen. Wist je dat je bij ons ook een badlaken of handdoek kunt laten voorzien van een professionele borduring? In dat geval wordt je naam, bedrijfsnaam of logo op de handdoek geplaatst.

De kleur van de letters en het lettertype bepaal je zelf. Zo kun je jouw handdoek of badlaken echt helemaal persoonlijk maken! Ook is het leuk om een gepersonaliseerd badlaken cadeau te geven aan een familielid, vriendin of zakelijke relatie. Zo raakt een handdoek of badlaken ook nog eens minder snel kwijt tijdens een dagje strand of wellness!

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Onze badlakens en handdoeken zijn vervaardigd van hoogwaardig terry katoen (badstof). Dit duurzame materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op je huid. Daarnaast blijven onze producten langdurig mooi en zacht, ook na regelmatig gebruik en veelvuldig wassen. Onze badlakens en handdoeken voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kunnen we een product garanderen dat niet alleen elegant en trendy is, maar waarvan je ook nog langere tijd kunt genieten. Met een handdoek of badlaken van Badjasparadijs haal je een luxueuze spa in huis. Volledig tot rust komen kan voortaan gewoon thuis, in je eigen badkamer.

Onze badlakens hebben de afmeting 70x140. De handdoeken zijn verkrijgbaar in het formaat 50x100. Onze badlakens zijn onmisbaar tijdens een dagje naar sauna of strand. Om een handdoek of badlaken mooi te houden raden wij aan om het exemplaar maximaal op 40 graden te wassen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Handdoek of badlaken kopen

Handdoek of badlaken kopen

Wil je online een handdoek of badlaken kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Op onze website bestel je snel & eenvoudig een hip badlaken of een trendy handdoek voor een zeer vriendelijke prijs. Onze badlakens kosten € 9,95 per stuk. Een zachte handdoek koop je al voor € 4,95. Niets weerhoudt je er dus van om direct een flinke stapel in te slaan! Leef je uit en bestel gerust verschillende kleuren. Heb je nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan contact met ons. Je kunt ons zowel bellen als mailen: ons enthousiaste team helpt je graag verder!