De mooiste badjassen in donkere kleuren

badjassen donkere kleuren

De meest populaire badjaskleur is al heel lang de kleur wit. Toch zijn er ook prachtige badjassen in donkere kleuren te koop. Ben jij benieuwd welke mooie  badjassen in het donkerblauw, donkergroen, bordeauxrood of zwart wij hebben? Lees dan vooral verder!

Badjas marineblauw

  1. badjas marineblauw badrock
    Meest verkocht
    Badjas marineblauw
    € 57,95

Welke populaire donkere badjaskleuren zijn er?

Ik noemde net eigenlijk al de meest populaire kleuren, oeps. Nee, dat is niet helemaal waar. Marineblauw is natuurlijk wel een van onze meest populaire opties. Veel mensen zien blauw als een neutrale kleur (ik vraag me af hoe dat zo gekomen is. Komt dat door spijkerbroeken?) en het is een kleur die past bij water, waar badjassen veel mee geassocieerd worden.

Ook antraciet, donkergrijs, wordt veel gebruikt voor badjassen. Het is een stijlvolle kleur die veel mensen goed staat – vooral zomertypes en wintertypes zien er geweldig uit in antraciet. Daarnaast zie je olijfgroen en zwart ook regelmatig. Bordeauxrood, donkerpaars en roodbruin hebben we ook wel eens in het assortiment, maar minder vaak dan de andere kleuren die ik noemde.

Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece

  1. Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    Zwarte heren badjas met streepmotief - fleece
    € 38,50

Voordelen van een badjas in een donkere kleur

Een  badjas in een donkere kleur kan er heel mooi en stijlvol uitzien. Er zijn genoeg mensen die in hun dagelijks leven vooral zwart en andere donkere kleuren dragen, omdat ze zich daar het mooist in voelen. Aan hen hoef ik de voordelen van een donkere kleur niet uit te leggen, haha. Een ander voordeel is dat je vlekken niet zo snel ziet op een donkere stof – behalve als je met witte verf bezig bent natuurlijk.

Een badjas in een donkere kleur ziet er ook gewoon even net wat anders uit dan de standaard witte badjas . Als je een donkere badjas meeneemt naar de sauna, dan zul je hem heel gemakkelijk terugvinden aan de kapstok, tussen alle gehuurde, witte badjassen, haha.

Sauna badjas velours katoen – unisex – 5 kleuren

  1. Sauna badjas velours katoen – unisex – 5 kleuren
    Sauna badjas velours katoen – unisex – 5 kleuren
    Normale prijs € 45,00 Speciale prijs € 39,00

Kun je een donkere kleur dragen naar de sauna?

Ik zeg net dat je een donkere badjas gemakkelijk terugvindt in de sauna, maar hoe gepast is zo’n kleur eigenlijk in de spa? Meestal dragen mensen daar toch wit? Ik denk dat je op zich prima een donkergekleurde badjas mee kunt nemen naar de sauna, omdat ze vaak niet zo opvallend zijn als bijvoorbeeld een felle kleur is.

Let er dan trouwens wel op dat je een  badjas van katoen koopt. Katoen neemt heel goed water op en werkt daarom als een handdoek. Een  badjas van badstof kun je prima direct na het douchen of zwemmen aantrekken. Fleece is daar minder geschikt voor en houdt veel warmte vast. In de spa is dat dus niet het meest geschikte materiaal.

Rits damesbadjas velvet marine

  1. Rits damesbadjas velvet marine
    Rits damesbadjas velvet marine
    Normale prijs € 59,99 Speciale prijs € 50,00

Zoveel verschillende stijlen damesbadjassen!

Een donkere kleur zegt nog niets over de stijl van de badjas. Je kunt een simpele saunabadjas van wafelstof nemen die antraciet gekleurd is, maar ook een zwarte  satijnen badjas die een mooie aanvulling op je lingerie kan zijn. Verder hebben we  zwarte badjassen met kleurrijke prints, of met witte sterretjes… voor iedere stijl is er wel iets te vinden!

Twee merken die ik graag wil uitlichten zijn Pastunette en Rebelle . Van Pastunette hebben we de laatste weken weer een paar nieuwe badjassen aan ons assortiment toegevoegd en één daarvan is een prachtige kleur marineblauw! Deze badjas is van velvet fleece en gaat dicht met een rits, als een mooi, groot vest. De stijl van Pastunette is meestal heel elegant en stijlvol. Wil je juist een speelser ontwerp? Dan is Rebelle – het ‘jongere zusje van Pastunette’ – misschien wel het merk voor jou!

Bordeaux rode heren badjas met streepdessin

  1. Bordeaux rode heren badjas met streepdessin
    Cadeau TIP!
    Bordeaux rode heren badjas met streepdessin
    € 69,99

Wil jij een grappige of rustige herenbadjas?

Ook bij de  herenbadjassen is er genoeg te kiezen in stijlen. De meeste herenbadjassen hebben een vrij basic ontwerp, maar er zijn ook merken die daarvan afwijken.  Eskimo maakt bijvoorbeeld hele mooie, stijlvolle badjassen die wat mij betreft perfect passen in zo’n duur landhuis. Het zijn van die kamerjassen die rijke heren dragen in hun privébibliotheek. Je kent ze wel, haha.

Helemaal aan de andere kant van dat spectrum zitten denk ik de badjassen met grappige teksten of popcultuur-logo’s. We hebben bijvoorbeeld een hele gave, zwarte Batman-badjas, met het logo van Batman groot op de rug. Als je een gamer bent, dan wil je misschien wel een mooie, zwarte badjas met de tekst “Do not disturb, I’m playing Fortnite”.

Fleece kinderbadjas vosje – met capuchon

  1. Fleece kinderbadjas vosje – met capuchon
    Fleece kinderbadjas vosje – met capuchon
    € 22,95

Is een donkere kleur leuk voor kinderen?

Kinderen zijn vaak gek op felle kleuren, maar ook donkere kleuren kunnen heel mooi zijn voor kinderen. Zeker tieners vinden donkere kleuren vaak mooi, omdat die er wat volwassener uitzien, maar ook iets rebels hebben. Een zwarte  ochtendjas voor een jonge goth? Waarom niet? Tussen alle kettingen en enge prints in is er ook best ruimte voor zacht fleece, haha.

Maar een zwarte of donkere  kinderbadjas hoeft niet direct gothic te zijn natuurlijk. Zo hebben we voor de allerkleinste een paar dierenbadjassen in donkere kleuren, met een gezichtje op de capuchon. De dino-badjas is bijvoorbeeld donkergroen en de vossenbadjas grijsblauw. Sommige kinderbadjassen hebben ook een donkere achtergrond met een licht gekleurd patroontje erop.

Snuggie met capuchon – fleece poncho marine

Wat denk jij? Ga jij voor een badjas met een donkere kleur?

Is een badjas in een donkere kleur iets voor jou? Dan hebben we dus een heleboel opties voor je. Als je liever een badjas in een lichte kleur draagt, dan kun je daar ook genoeg van vinden in onze catalogus. Wij hebben badjassen in enorm veel verschillende stijlen, kleuren, modellen en van verschillende merken. Ik weet zeker dat er wel een tussen zit die bij jou past!

Groetjes!

SAS