De leukste teksten voor op een kinderbadjas!

01-11-2018 11:21

Heel leuk hoor, zo’n kinderbadjas met naam of initialen. Maar soms wil je gewoon iets écht origineels. Iets wat op geen enkele andere badjas geborduurd staat. Of je nu een badjas zoekt voor een baby, een peuter of een tiener: dit zijn de leukste teksten voor op een kinderbadjas!

Lieflijke teksten voor op een babybadjas

Lieflijke teksten voor op een babybadjas

Een babybadjas vraagt om zoete, lieflijke teksten. Een vleugje humor en een knipoog mogen natuurlijk ook best. Als je toch graag de naam van je baby op de badjas wil laten borduren, kun je ervoor kiezen om daar een grappige tekst achter te plakken. Bijvoorbeeld “Milan is een boefje”, “Sem is de allerliefste” of “Angelique is de beste grote zus”. Leef je uit, wees creatief: hoe zoeter, grappiger of ontroerender, hoe beter.

Ook zijn shirts en rompertjes waar teksten als “Papa’s kleine prinsesje” of “Mama’s lieve monstertje” op gedrukt staan momenteel hartstikke hip. Dus waarom zou dat voor badjassen niet gelden? Ook leuke ideeën: “Papa is supercool”, “Papa wil alles maar mama kan alles” en “Mommy’s eye candy”. Kies zelf het lettertype en de kleur uit en ontwerp vandaag nog de meest lieflijke babybadjas voor je kleintje.

Welke tekst op een kinderbadjas?

Welke tekst op een kinderbadjas?

Voor iets grotere kinderen zijn die hele schattige teksten wellicht iets te zoet. Schoolgaande kinderen voelen zich doorgaans een hele bink en hebben echt geen behoefte meer aan mierzoete teksten waar menig ouder bij wegsmelt. Grappige teksten zijn voor deze leeftijdsgroep een heel goed idee. Ook quotes uit een favoriete videogame of tekenfilm zijn prima opties. Gebruik ter inspiratie iets waar je kind echt van houdt. Wat te denken van: “Keep cool and play Minecraft”, “Living for hockey” of “This guy/girl likes Fortnite”?

En wat laat ik op een badjas voor een tiener borduren?

En wat laat ik op een badjas voor een tiener borduren?

Een tienerbadjas vraagt weer om hele andere teksten. Pubers worden niet bepaald blij met iets waar hun naam op staat. Ontwerp je een badjas voor een tiener? Dan raden we aan de tekst zo kort en krachtig mogelijk te houden. Natuurlijk moet de tekst ook goed passen bij de leeftijd van de tiener in kwestie. Een puber van twaalf jaar zit natuurlijk in een hele andere levensfase dan iemand van zestien of zeventien. Ook voor tieners kun je deze vuistregel aanhouden: laat je inspireren door iets dat je puber echt heel erg leuk vindt. Of dat nu een serie op Netflix, een videogame of een sport is. Ook sociale media kunnen een hele goede bron van inspiratie zijn. Enkele grappige voorbeelden kunnen zijn: “See you on Insta”, “Unfriend” of “Yolo”. Voor volwassenen misschien onbegrijpelijke taal, maar veel tieners weten wat we bedoelen.

Kinderbadjassen met tekst kopen

Kinderbadjassen met tekst kopen

Zit je vol goede ideeën na het lezen van deze blog? Dan kun je gelijk de gaafste kinderbadjas ontwerpen op Badjasparadijs.nl. Kies een badjas uit in een kekke kleur en voorzie deze van een creatieve tekst. Je kindje, hoe jong of oud ook, zal dit zeker erg waarderen. Bij oudere kinderen laat het zien dat je interesse toont in zijn of haar belevingswereld. Kinderbadjassen met tekst koop je dus eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die Badjasparadijs rijk is!