De favoriete kleur badjas van bekend Nederland

07-08-2018 15:01

Erica Terpstra - badjas

Erica Terpstra

Van de goedlachse Erica Terpstra weten we zeker dat ze wel eens een badjas draagt, als voormalig zwemkampioene droeg ze bij het zwembad regelmatig een badjas. Er zijn prachtige foto's van haar en haar zwemteam in badjas, maar die zijn allemaal nog in zwart-wit. Het is dus speculeren welke kleur de badjassen hadden. In 1964 deed ze mee aan de Olympische Spelen waar ze maar liefst 2 medailles won, een zilveren en een bronzen. Het is goed denkbaar dat op zo'n groot werelds evenement zij en haar team in een mooie oranje badjas liepen om ons land goed te vertegenwoordigen. Maar welke kleur droeg ze dan terwijl ze goud won tijdens verschillende Nederlandse Kampioenschappen? Een standaard witte badjas of een grijze? Of juist een badjas in een vrolijke kleur wat weer mooi bij haar vrolijke karakter past? Dat is slechts speculeren.

BNers badjas

BNers

Gerard Joling lijkt een voorkeur te hebben voor een simpele grijze badjas, misschien omdat zijn karakter al excentriek en kleurrijk genoeg is?

In Chantal blijft slapen zien we dat Chantal Janzen bij een aantal bekende Nederlanders blijft slapen. We zien haar niet echt in een badjas, maar afgaande op de kleur van haar pyjama's gaan we er vanuit dat de favoriete kleur badjas van Chantal zachtroze zal zijn. Ook dat past perfect bij haar karakter.

In één van haar afleveringen gaat ze ook op bezoek bij Martijn Krabbé. Daar komen we erachter dat hij nogal last heeft van een ochtendhumeur, hij heeft bijna vlam in de pan en geeft dat de cameraploeg de schuld van. Maar dat alles wel terwijl hij in een fijne donkerblauwe badjas rondloopt. Ondanks zijn humeur voelt hij zich wel ontspannen in zijn fijne badjas.

Blauwe badjas fleece

En wat dragen topmodellen als Doutzen Kroes en Kim Feenstra dan het liefste? We kunnen ons voorstellen dat ook zij graag in een grote warme badjas rondlopen, maar we zien ze ook in een mooie korte fluwelen badjas. En dan ook in een mooie zwoele kleur als donkerblauw of donkerpaars. Beide dames hebben ook een eigen lijn waar ze ook onder andere badjassen hebben ontworpen. Doutzen gaat daarbij voor kleding die wat meer sexy is. Maar Kim kiest toch voor comfortabel, voornamelijk in grijs, wit en roze. We kunnen ons voorstellen dat ze bij het ontwikkelen van hun eigen lijn ook uitgaan van wat ze zelf graag dragen.

We zien bekend Nederland niet heel regelmatig in hun favoriete badjas, het is logisch dat ze dit moment graag voor zichzelf willen houden. Het is een moment van optimale ontspanning en een heerlijk momentje voor jezelf, ook voor bekend Nederland.