De beste badjassen voor een vrijgezellenfeest!

05-12-2018 14:31

Organiseer je binnenkort een superfout vrijgezellenfeest voor een vriend of vriendin die gaat trouwen? Dan hoef je niet langer na te denken over jullie outfits. De juiste badjas maakt van de vrijgezellenparty namelijk een ongekend succes. Wanneer de hele groep een foute badjas draagt kan het feest pas écht beginnen! Liever iets stijlvols? Ook daar hebben we aan gedacht. In onze webshops vind je de allermooiste badjassen in diverse stijlen. Maar welke badjas moet je kiezen? Wij selecteerden de beste badjassen voor een vrijgezellenfeest voor je.

Cocktailavond met Melli Mello

Cocktailavond met Melli Mello

Organiseer je een kleinschalig vrijgezellenfeest voor een vriendin die gaat trouwen? Een meidenavondje thuis kan dan al heel erg leuk zijn. Maak zelf bonbons, cupcakes of cocktails, kijk een klassieke, romantische vrouwenfilm en drink de allerbeste bubbelwijn. Maar wat je ook doet: doe het in een badjas. De damesbadjassen van Melli Mello zijn hiervoor erg geschikt. Er zijn verschillende badjassen verkrijgbaar. Kies voor elke vriendin de badjas die het beste bij haar karakter past. Zo maak je van het vrijgezellenfeestje een onvergetelijke ervaring voor de aanstaande bruid!

Foute badjassen van Funky badjas

Foute badjassen van Funky badjas

Liever een ouderwetse, foute vrijgezellenparty? Deze maak je pas écht compleet wanneer de hele groep een foute badjas van het merk Funky badjas draagt. Natuurlijk is niet elke badjas van dit merk hiervoor geschikt. Funky badjas maakt namelijk ook zeer comfortabele badjassen die bij elke gelegenheid goed van pas komen. De badjassen die ideaal zijn voor een vrijgezellenfeest zijn de Superman badjas en de koningsmantel. Organiseer je een party voor een dame? Dan zijn de badjassen ‘Sixties’ hiervoor perfect. Zo creëer je direct een heel kleurrijke groep met meiden!

Gepersonaliseerde badjassen

Gepersonaliseerde badjassen

Ook een gaaf idee voor een vrijgezellenparty is het om met de hele groep gepersonaliseerde badjassen te dragen. Laat in sierlijke, kleurrijke letters een grappige tekst op de badjassen borduren. Je kunt kiezen voor een borduring op de borst- of rugzijde. Voor een vrijgezellenfeest is het leuk om de badjas aan beide kanten te laten voorzien van een tekst. Wees creatief en verzin een tekst die goed bij de aanstaande bruid of bruidegom past. Onze gepersonaliseerde badjassen zijn voorzien van een professionele borduring waarvan je kwaliteit mag verwachten. Zo blijft je badjas ook na de vrijgezellenparty nog langdurig mooi. Leuk om te bewaren als aandenken aan een geweldige avond!

Badjassen met game-thema

Badjassen met game-thema

Is de aanstaande bruid of bruidegom een echte gamer? Dan is het een bijzonder goed idee om badjassen met een game-thema te bestellen. Bij Badjasparadijs.nl vind je de allerleukste badjassen met dit thema! Wat dacht je van de Nintendo badjas ‘Luigi’? Ideaal wanneer het vrijgezellenfeest bestaat uit een flink potje Mario Kart met de hele vriendengroep. Liever een Fortnite badjas? Ook deze razend populaire badjassen en badjasaccessoires zijn in onze webwinkel verkrijgbaar. Deze badjassen zijn overigens ook heel geschikt wanneer het vrijgezellenfeest plaatsvindt in een arcadehal!

Op zoek naar inspiratie voor de perfecte badjas om jouw vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken? Browse dan eens op je gemak door onze mooie webshop!