De badjas – het beste cadeau ooit

01-06-2018 13:13

Een badjas is een persoonlijk cadeau bestellen - Badjasparadijs.nl

Een badjas is een persoonlijk cadeau

Hoe leuk is het om een cadeau te krijgen dat voor jou persoonlijk is uitgekozen en waarover duidelijk is nagedacht? Kies een kleur, design en model uit dat past bij de ontvanger van de badjas. Ook kun je bij Badjasparadijs.nl een badjas laten borduren. Met de naam van de ontvanger erop geborduurd is maak je de badjas pas écht persoonlijk!

Een badjas is een uniek cadeau

Een badjas is een uniek cadeau

Wedden dat jij de enige bent die met een badjas aankomt op die housewarming, babyshower of verjaardag? Een badjas is namelijk een uniek cadeau. Daarnaast verkopen we vele bijzondere, grappige en unieke exemplaren in onze webshop. Dat maakt het dan weer extra origineel!

Een badjas is luxe, maar past binnen ieder budget!

Een badjas is luxe, maar past binnen ieder budget!

Heb je geen budget voor een peperduur cadeau, maar wil je de ontvanger toch verblijden met een weelderig cadeau? In onze webwinkel vind je badjassen die binnen elk budget passen. Zo kom je toch aan met een luxe cadeau. En als je lui bent, pakken we ‘m ook nog voor je in.

Een badjas gaat lekker lang mee

Een badjas gaat lekker lang mee

Wat heeft de jarige aan een cadeau dat binnen een week uit elkaar valt? Precies, helemaal niets. Met een badjas van Badjasparadijs.nl hoef je je daarover geen zorgen te maken. Onze badjassen worden gemaakt van degelijk, hoogwaardig materiaal en blijven zelfs na veelvuldig wassen langdurig mooi. Een cadeau waar de ontvanger voor langere tijd plezier van heeft dus!

Je maakt stiekem een beetje reclame voor je bedrijf

Je maakt stiekem een beetje reclame voor je bedrijf

Wist je dat Badjasparadijs.nl ook badjassen met logo verkoopt? Het logo van jouw keuze wordt in kleur op de badjas geborduurd. Het resultaat is verrassend mooi. Een badjas met het logo of de naam van je eigen bedrijf erop is heel geschikt als relatiegeschenk. Zo maakt de ontvanger elke keer dat hij of zij de badjas naar de sauna draagt gelijk een beetje reclame voor je bedrijf.

Een badjas is het perfecte cadeau bij elke gelegenheid

Een badjas is het perfecte cadeau bij elke gelegenheid

Niet alleen voor de verjaardag van je moeder of als relatiegeschenk is de badjas een geschikt cadeau. Wat dacht je van een knuffelzachte babybadjas als kraamcadeau? Laat de naam van de pasgeboren baby op de badjas borduren in het roze of blauw en je scoort zeker extra punten bij de ouders van de pasgeboren spruit! Maar ook voor een bruiloft, een jubileum of verhuizing is een badjas het perfecte cadeau!

Een badjas is geschikt voor echt iedereen! Dames badjassen - Heren badjassen - Kinderbadjassen

Een badjas is geschikt voor echt iedereen!

Of de ontvanger van het cadeau nu een man, vrouw of een kind is: een badjas is echt voor iedereen geschikt. Bij Badjasparadijs.nl kun je kiezen uit verschillende designs, kleuren en modellen badjassen – in alle mogelijke maten. Dus komt er een verjaardag, jubileum of babyshower aan? Of wil je iemand gewoon zomaar een geweldig cadeau geven? Bestel dan nu jouw badjas op Badjasparadijs.nl!

Gezellig dat je er bent!