De allerhipste plus size badjassen

18-09-2018 10:28

Heb je een maatje meer? Dan kan het een behoorlijke uitdaging zijn om leuke kleding te shoppen. Je bent aangewezen op bepaalde plus size collecties die er niet altijd even florissant uitzien. Gelukkig is er nog altijd de good old badjas waarin je de show kunt stelen. Bij Badjasparadijs.nl vind je namelijk de allerhipste plus size badjassen van heel internet!

Saunabadjassen in grote maten

Saunabadjassen in grote maten

Als je ’t ons vraagt is het nergens voor nodig, maar veel mensen met een grote maat voelen zich enigszins beschaamd wanneer ze een sauna of wellnesscentre binnenlopen. Sommige plus sized mensen zullen de sauna zelfs het liefst helemaal vermijden. Een grote maten badjas biedt dan een prima oplossing: je kunt vrij en blij rondwandelen in een saunacomplex terwijl je je lichaam toch nog een beetje voor jezelf houdt. Speciaal voor die momenten is de klassieke witte badjas van wafelstof ontwikkeld. De stof is lekker luchtdoorlatend waardoor je het niet gauw snikheet krijgt. Tegelijkertijd is het materiaal absorberend genoeg om overmatig zweet direct op te vangen. De badjas is geschikt voor zowel heren als dames en is verkrijgbaar tot en met maat 10XL!

Sixties badjas voor hippe dames

Sixties badjas voor hippe dames

Hoe geweldig is deze hippe damesbadjas die als thema de Sixties heeft? In deze kleurrijke badjas herbeleef je de mooie jaren 60 op een feestelijke manier. Dit exemplaar is verkrijgbaar tot en met maat 2XL en in zowel in de kleur aquablauw als oranje. Wel is het een korte badjas, dus alleen geschikt in de wat warmere maanden of natuurlijk wanneer je het niet snel koud hebt!

Voor de forse man met een fors ochtendhumeur!

Voor de forse man met een fors ochtendhumeur!

Voor de forse man met bijpassend ochtendhumeur is deze badjas natuurlijk een echte musthave! De witte herenbadjas is verkrijgbaar tot en met maat 3XL en is voorzien van een epische bedrukking op de rug die zegt: “Weet je wat leuk is in de ochtend? Mij met rust laten.” Op deze manier weet iedereen dat ze je beter even je gang kunnen laten gaan in de ochtend zonder al te veel in de weg te lopen. O, deze badjas is trouwens ook heel geschikt voor de slankere man: het exemplaar is verkrijgbaar vanaf maat XS.

Gepersonaliseerde badjas in grote maten

Gepersonaliseerde badjas in grote maten

Bij Badjasparadijs.nl is het ook mogelijk een badjas in welke maat dan ook te laten personaliseren. Wil je je naam laten borduren op de borst of rug? Of misschien wel gelijk aan beide zijden? Geen enkel probleem. Gepersonaliseerde badjassen zijn verkrijgbaar tot en met maat 10XL. Tevens kun je zelf een lettertype- en kleur uitkiezen waarin je de borduring graag zou willen zien. In een badjas met naam zul je er extra cool uitzien. Bovendien raakt-ie niet zo gemakkelijk kwijt.

Zoals je ziet zijn er echt ontzettend hippe badjassen in grote maten te verkrijgen in onze webshop. Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Ben je benieuwd naar onze volledige collectie plus size badjassen? Kijk dan snel in onze webwinkel en bestel jouw droombadjas snel & eenvoudig online!