Cawö badjassen, nu te koop op Badjasparadijs.nl

04-07-2018 14:06

Ja, ze zijn er dan eindelijk: de badjassen van Cawö zijn nu ook te koop op Badjasparadijs.nl. Naast de vrolijke badjassen van Desigual, met felgekleurde prints, de schattige badjassen voor meiden van Aegean Apparel en de nette, klassieke badjassen van VanDyck en Badrock, kun je nu dus ook Cawö in onze webshop vinden. Scrol vooral eens door ons vernieuwde assortiment heen. Misschien staat de badjas van je dromen er wel opeens tussen!

Cawö badjassen

Cawö is een Duits merk dat zich specialiseert in badjassen en andere badproducten, zoals badhanddoeken en badmatten. De badjassen van Cawö zijn dan ook allemaal gemaakt van badstof en daardoor perfect als sauna-badjas! Cawö badjassen zijn elegant en hebben een klassiek uiterlijk. De meeste badjassen van Cawö zijn blauw, wit of grijs. Ze zijn gemaakt in Duitsland, van hoogwaardig katoen en gaan dus lekker lang mee. Cawö badjassen zijn ideaal voor sauna-liefhebbers die liever niet de aandacht naar zich toe trekken, maar gewoon comfortabel in een mooie en goede badjas rond willen lopen. Deze badjassen van badstof zijn natuurlijk ook heerlijk voor op vakantie, in het zwembad of gewoon voor thuis na het douchen.

Cawö voor dames

Voor dames heeft Cawö een wat uitgebreider kleurenpalet dan hierboven genoemd. Er zijn mooie roze of paarse badjassen, of badjassen met leuke patroontjes. Wel blijft het zo dat de damesbadjassen er klassiek uitzien. Zelfs de meer uitbundige badjassen houden een klassieke rust over zich, waardoor ze heerlijk zijn om in te ontspannen. De heftige kleurpatronen van Desigual of de uitbundige plaatjes van Aegean Apparel zul je op deze badjassen niet snel aantreffen. En dat is maar goed ook: zo is er voor iedereen wel een mooie badjas te koop.

’Rustig en klassiek’ betekent natuurlijk niet ‘saai’. Hoewel de badjassen van Cawö niet gemaakt zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan, zijn ze zeker elegant. De zachte kleuren en nauwkeurige afwerking zorgen ervoor dat je er zelfs in een badjas nog modieus uit kunt zien!

Cawö voor heren

Cawö heeft ook een herencollectie. Hierin lijkt de keuze misschien wat kleiner dan bij de damesbadjassen, maar wie goed oplet zal zien dat er ook hier veel aandacht aan details is besteedt. Hoewel de kleuren van de verschillende badjassen bijvoorbeeld veel op elkaar lijken, zit het verschil hem in het patroon op de stof, dat de badjassen een heel ander uiterlijk kan geven. Ook het model van de badjas verschilt vaak. Zo zijn er Cawö herenbadjassen met een sjaalkraag, of kimono badjassen voor heren. Ook badjassen met capuchon zijn van het merk Cawö te krijgen.

Cawö voor iedereen

Vind je het onzin om bij een kledingstuk als een badjas verschil te maken tussen heren- en dameskleding? Geen probleem: wij verkopen ook uniseks badjassen van dit merk. Zo is er zeker voor elk wat wils. Wij zijn in elk geval erg blij dat we dit mooie merk aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen.

Cawö badjas dames

€ 129,90

€ 99,95

Badjas Cawö dames

€ 129,90

€ 89,95