Brakke zondag badjastijd!

20-08-2018 12:09

Brakke zondag badjastijd!

Het zijn allemaal momenten waarop je lekker los kunt gaan, alles vergeten en vooral genieten van een gezellige avond. Dat kan natuurlijk ook wel eens gepaard gaan met een paar lekkere drankjes. En soms wel meer dan een paar. Heerlijk wanneer je na zo’n avond lekker in bed ligt, slapen gaat waarschijnlijk prima. Maar dan komt die volgende ochtend en valt alles tegen. De perfecte dag om lekker met de gordijnen dicht thuis te blijven. En wanneer de gordijnen dan toch dicht blijven hoef je ook niet perse je dagelijkse kleding aan te trekken. Daar heb je op zo’n brakke zondag waarschijnlijk toch niet zoveel energie meer voor. Wanneer je zich ertoe kunt zetten om uit bed te komen trek je een lekkere warme badjas aan. Geen ingewikkeld kledingstuk, niets is zo makkelijk om aan te trekken dan een badjas. En het is ook nog eens super comfortabel . En trek die badjas vooral ook de rest van de dag niet meer uit!

Even helemaal niets - dames badjas queen

Even helemaal niets

Een brakke zondag is helemaal niet erg om te hebben, soms is het prima om een hele dag niets uit te voeren. Hoewel een brakke zondag waarschijnlijk niet altijd even prettig voelt, zul je merken dat je de volgende dag weer vol energie zit.  En wat is nou de perfecte badjas voor zo’n brakke zondag? Waarschijnlijk één die niet al te fel van kleur is. Bij voorkeur een neutrale kleur, zwart of grijs is perfect. Wit is misschien weer wat te fel aan je ogen. En heldere kleuren zijn ook niet geschikt als je op een brakke zondag last hebt van de bijbehorende hoofdpijn. Ook wilde patronen op een badjas is niet aan te raden, het kan natuurlijk voorkomen dat je wat misselijk bent, een badjas met een wild patroon zou dan misschien iets te veel voor je ogen kunnen gaan draaien, rust is belangrijk op zo’n dag.

Zand badjas met capuchon

En het belangrijkste is natuurlijk dat de badjas fijn zit. Een lekkere lange badjas van een fijne stof. Lekker warm in de winter, lekker luchtig als de temperaturen wat hoger liggen. Afgezien van de eventuele hoofdpijn en misselijkheid is het best fijn om eens zo’n brakke zondag te hebben. Wanneer je een fijne badjas hebt denkt je er vast vaker over hoe fijn het zou zijn om de hele dag in een badjas te lopen. Met een brakke zondag heb je direct een goed excuus, voor zover dat mogelijk is, geniet ervan!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!