Bij elk glas wijn een bijpassende badjas!

04-12-2018 14:28

Een avondje op de bank doorbrengen met een goed glas wijn, een gave film en een zak popcorn. Veel beter dan dat wordt het niet. Zo’n avond vraagt natuurlijk wel om een fijne badjas om heerlijk in weg te kruipen. Wist je trouwens dat bij elk glas wijn een bijpassende badjas hoort? Wij zetten voor je op een rijtje welke wijnsoort nu perfect combineert met welke badjas. Alles wat jij nog hoeft te doen is de juiste badjas te bestellen en rozig van de wijn weg te zakken in de zachte kussens van de sofa!

Prosecco: lichte, zachte kleuren

Prosecco: lichte, zachte kleuren

Drink jij het liefst prosecco? Bij een goed glas van deze bubbelwijn hoort een badjas in een lichte, zachte kleur. Ook een kraakwitte badjas onderschrijft het lichte karakter van een fijne prosecco. Ben je een vrouw: ga dan voor een lichtroze badjas, of een badjas in een mooie pasteltint. Prosecco drinkende heren komen goed tot hun recht in een beige, witte, lichtgrijze of lichtblauwe herenbadjas. Ook een badjas met krijtstreep werkt erg goed wanneer je aan een glaasje prosecco nipt. Voor vrouwen zijn de damesbadjassen van het merk Endless Mae bijzonder geschikt: deze komen altijd in zachte tinten en fijne materialen!

Rode wijn: satijn, velours en diepe kleuren

Rode wijn: satijn, velours en diepe kleuren

Bij een mooi glas rode wijn past een badjas van een wat zwaarder materiaal. Velours is hiervoor uitstekend geschikt. Liever iets lichters? Dan is een badjas met satijn ook een goede optie. Natuurlijk kun je altijd nog terugvallen op good old fleece als beide opties je niet zo liggen. Een goede Merlot combineert prachtig met wat diepere, donkere kleuren. Wijnrood, donkerblauw, paars: al deze kleuren zijn zeer geschikt wanneer je een avondje op de bank hangt met een glas rode wijn. Voor heren maakt de koningsmantel de avond natuurlijk helemaal af: zo voel je je letterlijk de koning te rijk. Dames kunnen elke badjas in een mooie, diepe kleur dragen.

Witte wijn: veel wit en gave prints

Witte wijn: veel wit en gave prints

Of je nu gaat voor een goed glas Chardonnay of een Cabernet Sauvignon: bij witte wijn hoort een badjas waarin veel wit is verwerkt. Mooie prints gaan dan weer heel goed samen met witte wijn, dus ook andere kleuren zijn absoluut niet verboden. De badjas ‘Keyma’ van het merk Melli Mello is een heel geschikte damesbadjas die goed combineert met Chardonnay. Ook deze kleurrijke badjas van Desigual gaat goed samen met witte wijn. De badjas is gemaakt van en mix van katoen en satijn. Dat geeft een extra luxueus gevoel op de huid! Heren kunnen kiezen uit elke witte of beige badjas in ons assortiment: ze gaan immers stuk voor stuk heel goed samen met een glaasje witte wijn!

Drink je liever cocktails of zoete mixdrankjes? Ga dan voor een mooie, kleurrijke badjas. Ben je meer een bierdrinker? Dan heb je geluk: werkelijk alle badjassen combineren goed met bier! Kijk eens rustig in onze webshop rond en kies zelf de badjas uit die jouw ontspannen avondje op de bank compleet maakt!