De beste badjassen voor Vaderdag

De beste badjassen voor Vaderdag

Wat geef jij je vader dit jaar voor Vaderdag? Het uitgekauwde flesje aftershave? Een boekenbon? Of ga je toch liever voor iets speciaals? Een badjas is het ideale cadeau voor Vaderdag. Je geeft je vader immers een luxueus cadeau dat staat voor relaxte, ontspannen momenten. Laat de naam van je vader op de badjas borduren om de gift compleet te maken. We presenteren je graag de allerbeste badjassen voor Vaderdag!

Nog nooit was Vaderdag zo bijzonder als dit jaar! Voor al deze toppers deze vaderdag special. Een heren badjas voorzien van unieke borduring van tekst met de namen van de kinderen .

Cawö herenbadjas denim

  1. Cawo herenbadjas Denim
    Cawo herenbadjas Denim
    € 129,90

Cawö herenbadjas denim

Het Duitse merk Cawö is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van loungewear. De badjassen van Cawö zijn gemaakt van ecologisch materiaal. Is jouw vader heel bewust bezig met het klimaat en onze planeet? Dan mag een badjas van dit mooie merk niet ontbreken in zijn garderobe! De kwaliteit van Cawö badjassen is ongekend hoog. Ook de afwerking laat niets te wensen over. Voor jouw vader is immers alleen het allerbeste goed genoeg! Deze Cawö herenbadjas met moderne capuchon & bindceintuur heeft een heuse denimlook. Een tikkeltje misleidend: het exemplaar is immers vervaardigd van hoogwaardig katoen.

In deze badjas ziet jouw vader er dus niet alleen helemaal hip & happening uit: hij geniet ook nog van de luxe en de pure ontspanning die de ochtendjas met zich meebrengt. Wanneer hij dit exemplaar eenmaal draagt, bestaat de kans dat je hem er véél vaker in gaat zien: hij zal hem immers niet snel weer uit willen trekken.

Voor de pa met een royaal ochtendhumeur

  1. heren badjas borduring rug
    sale
    Ochtendhumeur badjas wit velours
    Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 75,95

Voor de pa met een royaal ochtendhumeur

Is jouw vader meer van het type “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg?” En heeft hij ook nog eens een royaal ochtendhumeur? Dan is deze witte badjas met tekst op de rug ideaal als Vaderdagcadeau. De badjas is gemaakt van heerlijk zacht velours, wat de ruwe randjes van de ochtenden dat je pa met het verkeerde been uit bed stapt wat kan verzachten. Op de rugzijde van dit kekke exemplaar staat: “Weet je wat leuk is in de ochtend? Mij met rust laten!” Is deze spreuk jouw vader op het lijf geschreven? Dan is dit de perfecte badjas voor je vader.

Natuurlijk verkopen we nog veel meer mooie herenbadjassen. Kijk voor ons volledige assortiment eens rustig rond in onze webshop. Er zit altijd wel een badjas bij die geknipt is voor jouw vader! Zo kun je hem op Vaderdag eens goed verrassen met een welverdiend cadeau.

Badjas laten borduren met naam

  1. Fleecebadjas met naam borduren - unisex
    Fleecebadjas met naam borduren - unisex
    € 45,00

Badjas laten borduren met naam

Wil je het Vaderdagcadeau helemaal afmaken? Laat dan de naam of initialen van je vader op de badjas borduren. Wij voorzien de badjas graag van een professionele borduring die langdurig mooi blijft. Dit geeft de badjas een stijlvol en luxueus karakter. Je kiest zelf de kleur van de letters en het lettertype van de borduring. Je kunt zowel de borst- als rugzijde van de badjas laten borduren. Of doe ‘ns gek en laat beide kanten voorzien van je vaders naam! Waarvoor je ook kiest: met een badjas als Vaderdagcadeau weet je gewoon dat je hoge ogen gaat gooien.

Bestel dus snel de beste badjas voor jouw vader in onze webshop: je hebt nog net de tijd voordat Vaderdag zich aandient!

Gezellig dat je er bent!