Badjassen mee op vakantie, deze passen met gemak in uw koffer!

31-07-2018 14:59
Badjassen mee op vakantie, deze passen met gemak in uw koffer!

Een vakantie is meestal ook ontspannen en fijn, even lekker weg van huis. Of u nu voor een ontspannen strandvakantie gaat, een actieve vakantie of een citytrip, u kijkt ernaar uit en u komt er meestal uitgerust van thuis. In sommige hotels bieden ze de service van een badjas op elke kamer, ideaal. Maar wanneer u op een camping staat of op een bungalowpark verblijft is er meestal geen badjas aanwezig. Waarom zou u op vakantie niet ook kunnen genieten van een ontspannen badjasmoment? Juist op vakantie zou u extra relaxed kunnen worden in uw eigen vertrouwde badjas. Lekker een kopje koffie in uw badjas voordat de dag en daarmee een nieuw vakantie avontuur begint!

Een badjas neemt veel ruimte in beslag, toch?

Een badjas neemt veel ruimte in beslag, toch?

Nu zult u vast denken, een badjas neemt veel te veel ruimte in als ik hem in mijn koffer wil stoppen. Dat is natuurlijk makkelijk op te lossen door een grotere koffer aan te schaffen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een andere badjas mee te nemen. Als u thuis altijd een lange badstoffen badjas draagt, ja, daarvoor kunt u haast wel een aparte koffer aanschaffen. Maar er zijn ook badjassen die niet zo groot maar minstens zo fijn zijn. U kunt ervoor kiezen om een korte badjas mee te nemen. Een badjas die tot boven de knie komt neemt al een stuk minder ruimte in. Of kijk eens naar een andere stof. Badstof is heerlijk warm en lekker zacht, maar er zijn ook andere stoffen die datzelfde effect hebben. Een lekkere katoenen badjas bijvoorbeeld, zit heerlijk en neemt lang niet zoveel ruimte in. Of kijk eens naar de badjassen met rits, gemaakt van een mix van katoen en polyester. Het ziet eruit als een vest, zijn heel licht maar doen niets onder aan de klassieke badjas. En het grote voordeel is dat wanneer een vest in uw koffer past, deze badjas er ook zeker in past. En dan zijn er natuurlijk nog de badjassen van fleece stof. Heerlijk warm, ontzettend zacht en heel erg handzaam. Ook heel makkelijk om in uw koffer te stoppen dus!

Geen excuses meer om een badjas te kopen

Geen excuses meer

Schaf één van deze badjassen aan voor uw vakantietrip, gebruik de badjas alleen voor vakantie en u zult merken dat u na verloop van tijd die badjas associeert met vakantie, heerlijk toch! Er is dus geen excuus meer om geen badjas mee te nemen op vakantie, geniet nu ook op uw vakantiebestemming van een heerlijk ontspannen badjasmoment.