Badjassen haute-couture. Hoezo niet trendy?

22-08-2018 15:07

Badjassen haute-couture. Hoezo niet trendy? Badjas funky snowleopard

Badjassen worden misschien niet direct als trendy gezien, maar vergis je niet, ook badjassen kunnen tot haute couture behoren. Bekende mode ontwerpers zijn ook wel eens toe aan een uitdaging. Natuurlijk is het geweldig hoe ontwerpers kledingstukken kunnen ontwerpen, jurken, broeken, jassen allemaal even fenomenaal.

Uitdaging voor ontwerpers badjas

Uitdaging voor ontwerpers

Maar er zijn ook zeker mode ontwerpers die zich tot de badjas hebben gericht. Iedereen voelt zich prettig in een badjas, iedereen wil graag een fijne badjas. Goede mode ontwerpers zijn zich daarvan bewust en wagen zich ook aan het ontwerpen van de perfecte badjas. Een bekende ontwerper van haute couture uit eigen land is Mart Visser, hij staat aan de top van de mode wereld en heeft prachtige kleding ontworpen waar menig vrouw wel in gezien zou willen worden. Mart Visser heeft behalve prachtige kleding ook een eigen lijn dames badjassen, gemaakt van de beste en fijnste stof. Maar er zijn niet alleen badjassen van Mart Visser op de markt te vinden. Ook grote en toonaangevende ontwerper namen zoals Hugo Boss, Calvin Klein, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger hebben een eigen lijn badjassen.

Wat maakt het voor deze grote ontwerpers dan zo interessant om ook een lijn met badjassen op de markt te brengen? Niet direct een product waar je bij mode ontwerpers aan denkt. Maar het is misschien ook een kwestie van vertrouwen wat de ontwerpers daarmee kweken bij de klant. Wanneer je een badjas van één van deze grote mode merken in je bezit hebt, en het is de fijnste badjas die je ooit heeft gehad, zegt dat waarschijnlijk ook iets over de kwaliteit over de rest van de kleding die deze ontwerpers aanbieden. Bij een fijne badjas heb je vertrouwen in een naam en ben je ook eerder geneigd om meer kleding van een ontwerper aan te schaffen.

Trendy keuze badjas

Trendy keuze

En het is ook een stukje status, niet alleen in het dagelijks leven kun je pronken met je prachtige kleding van bepaalde mode ontwerpers, zelf in het comfort van jouw eigen huis kunt u rondlopen in een badjas van een toonaangevende mode ontwerper. Of je kunt de badjas meenemen naar de sauna en daar laten zien dat je heerlijk in een badjas van een bekende mode ontwerper rond loopt. Bij haute couture denk je waarschijnlijk niet direct aan een badjas, maar vergis je niet, ook een badjas kan haute couture en zeker ook trendy zijn - ook de heren badjassen!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!