Badjassen en kinderen, voorkom dat je eruit ziet als ma Flodder

15-08-2018 13:32

Een momentje voor jezelf met badjassen van Badjasparadijs.nl

Een momentje voor jezelf

Maar het leven als moeder van één of zelfs meerdere kinderen kan ook zwaar zijn. Kinderen zijn druk, rennen gillend rond, knoeien op de vloer, tekenen op het behang, huilen en vragen vooral heel erg veel aandacht. En als moeder moet je daar maar allemaal mee om kunnen gaan. Natuurlijk, het hebben van kinderen is een zegen, maar soms ben je ook toe aan een momentje voor jezelf. Wanneer je een druk huishouden hebt, is het fijn om in makkelijke kleding rond te lopen, niet te chique want het zal waarschijnlijk toch weer vies worden. Een makkelijke joggingbroek, een oversized trui, haar in een makkelijke en snelle knot op je hoofd, zo kom je de dag wel door.

Meisjes badjas van pastunette

Uiteindelijk komt er een moment dat de kinderen naar school gaan, eindelijk toe aan wat rust voor jezelf. In de ochtend moeten de kinderen gewekt worden, dus je moet er vroeg uit, maar je hebt wel het vooruitzicht dat je er straks weer eventjes in mag kruipen en genieten van de rust voordat je naar je werk mag of aan de huishoudelijke taken mag beginnen. Waarom zou je dan de moeite doen om al die kleding aan te trekken? Nee, je blijft lekker in pyjama rondlopen en trekt er voor het gemak even een badjas overheen aan. Lekker makkelijk. Haren borstelen is ook niet nodig, je duikt straks immers toch je bed weer in, haren kammen komt later wel. Dan is de tijd eindelijk daar, tijd voor de kinderen om naar school te gaan, tassen pakken, lunch erin en ze de deur uitwerken. Je staat ze nog even uit te zwaaien op de stoep in je deuropening als ineens het besef komt. Je kijkt naar jezelf en realiseert je dat je in ma Flodder bent veranderd. Wilde haren, sjofele outfit alleen de sigaar in je mondhoek mist.

Verlies jezelf niet in het gemak - badjas kopen

Verlies jezelf niet in het gemak

Natuurlijk is het geen enkel probleem om eens lekker ontspannen in badjas rond te lopen. Maar verlies jezelf niet in het gemak en eenvoud. Wanneer je moeder bent wil dat niet zeggen dat je er niet meer mag zijn. Laat jezelf zien, laat de andere moeders op het schoolplein zien dat jij nog altijd aandacht besteed aan je uiterlijk en maak ze maar jaloers. Natuurlijk is het makkelijk om snel wat makkelijks aan te trekken en een kam door je haar te halen. Maar het is ook zeker mogelijk om een vol huishouden te runnen én aandacht aan jezelf te besteden. Wanneer je er goed uitziet zal je jezelf ook goed voelen. Laat zien dat jij een powervrouw bent en geen ma Flodder!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!