Badjasmoeheid, hoe merkt je dat hij aan vervanging toe is?

23-08-2018 15:17
Badjasmoeheid, hoe merkt je dat hij aan vervanging toe is?

De nijging om iets nieuws te kopen is groter, zeker wanneer u toch een beetje met de tijd mee wil gaan. Ook is de kans groot dat je sneller uitgekeken bent op de kleding die je dagelijks draagt. Dit alles is niet het geval bij een badjas. Wanneer u een badjas koopt gaat het er vooral om dat hij lekker zit. Natuurlijk is het wel leuk als hij qua kleur en patroon een beetje bij je past, maar als je zin heeft om een knalgroene badjas met paarse stippen aan te schaffen kan dat natuurlijk ook. Een badjas is doorgaans alleen voor privé gebruik, je draagt hem voornamelijk voor jouw partner en kinderen, je gaat er niet mee over straat dus hoe hij eruit ziet is minder belangrijk. Voor het modebeeld is het dus niet nodig dat je elk kwartaal een andere badjas aanschaft. Maar hoe weet je dan wanneer een badjas aan vervanging toe is?

Tijd voor een nieuwe badjas!

Tijd voor een nieuwe badjas!

Wanneer je een badjas voor het eerst aan doet is hij zachter dan zacht, hij valt heerlijk soepel en u zou er zo in kunnen wonen zo fijn zit hij. Dat gevoel blijft een hele tijd, een genot wanneer u weer jouw badjas aan mag trekken. Maar dan komt het moment dat de badjas toch echt een keer de wasmachine in moet. Even voelt hij weer als nieuw en je kunt er weer even tegenaan. Met een goede badjas kun je jaren vooruit, maar op een gegeven moment zul je merken dat het fijne badjas gevoel niet meer aanwezig is. Zelf nadat jouw badjas in de wasmachine is geweest ervaar je niet meer dat fijne gevoel. De stof is niet meer zo zacht en de jas valt niet meer zo soepel.

Wafelbadjas met borduring

Wanneer je de stof op blote huid voelt begint het zelf een beetje te schuren omdat de stof met de tijd stugger is geworden. Dan is het toch echt tijd om jezelf op een nieuwe badjas te trakteren. Een badjas dragen draait om ontspanning, je zit lekker in je vel en draagt de badjas om te genieten. Als dat niet meer het geval is dan ben je toe aan een nieuwe badjas. Gun jezelf dat fijne eerste gevoel van een heerlijke nieuwe badjas, geniet weer volop van de zachte stof en voel hoe soepel de badjas om jouw lichaam valt. Ga voor het ultieme badjas gevoel!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs!