Badjas opvouwen of ophangen?

25-08-2018 15:50

De kleding hangt dan allemaal netjes en overzichtelijk op een rij en als bijkomend voordeel komen er minder snel kreukels in. En dan zijn er nog de mensen die het beide doen, sommige kledingstukken opgevouwen, andere kledingstukken die kreukvrij mogen blijven opgehangen.

Kies je voor een opgevouwen badjas?

Kies je voor een opgevouwen badjas?

Maar hoe zit dat dan met de badjas? Wat is nou de meest handige manier om een badjas te bewaren? In de winkel zijn de badjassen soms zo mooi opgevouwen, en ook in hotels zijn ze er een ster in om badjassen mooi opgevouwen klaar te leggen. Maar wanneer je het dan zelf probeert ziet het er niet altijd zo mooi uit. Dat hoeft natuurlijk ook niet, als het maar praktisch is. Een opgevouwen badjas kan snel in de kast gelegd worden en uit het zicht. Bij de meeste badjassen hoef je ook niet zo bang te zijn voor kreukels, en als die er wel in komen maakt het ook niet zo veel uit, je hoeft er immers niet mee over straat.

Hang je badjas op

Hang je badjas op

Een badjas ophangen is ook zo onhandig nog niet, je trekt de badjas van de hanger en je kunt hem direct aantrekken. Voor mensen die vooral van gemak houden is dit misschien de prettigste manier, en is een badjas sowieso niet voor het gemak? En ophangen hoeft nog niet eens perse aan een kledinghanger in de kast. De gemakkelijkste manier van het ophangen van de badjas is aan een haak zo dicht mogelijk bij de badkamer. Soms hangt de badjas zelfs al ín de badkamer. Direct wanneer je uit bad komt of onder de douche vandaan de badjas van de haak af trekken en aan trekken. Niets heerlijker dan dat. Aan een haak in de slaapkamer kan natuurlijk ook, zeker fijn op de wat koudere dagen. Vanuit je lekker warme bed, snel de badjas van de haak in de slaapkamer trekken en je hoeft niet lang in de kou rond te lopen.

Ieder zijn keuze - badjas

Ieder zijn keuze

Wat je ook de fijnste manier vindt om de badjas te bewaren, opgevouwen of opgehangen, het is natuurlijk volledig aan jou, ieder mens is anders en het is maar net welke gewoonte je hebt. Een badjas is voor het gemak en vooral comfort, de manier van bewaren zou net zo makkelijk moeten zijn als het dragen van een heerlijke dames badjas of heren badjas. En je kunt altijd nog voor beide opties kiezen, in de koude dagen van het jaar opgehangen waar je er snel bij kunt. In de warme dagen opgevouwen in de kast omdat je de badjas wat minder vaak in gebruik hebt. Het belangrijkste is dat je er altijd op elk moment van kunt genieten.

Gezellig dat je er bent!