#Badjas op Instagram? Hoe vaak komt het voor en wat zien we daar?

10-08-2018 15:52

Op die manier kun je een enorm netwerk genereren en discussiëren met gelijkgestemden over je favorieten onderwerp. Van de gekste onderwerpen zijn er wel hashtags aangemaakt, het is dus niet zo vreemd dat ook de #badjas veel gebruikt wordt op dit online platvorm. En wel ruim 4.500 keer! Maar wat voor foto's en afbeeldingen kom je dan tegen? Ook dat is heel divers. Het is leuk om te zien hoeveel mensen in badjas denken aan Instagram, hoewel de foto's heel divers zijn, is het gevoel wat het opwekt eigenlijk allemaal hetzelfde, ontspanning.

#badjas

Zo zien we een groepje vriendinnen die samen in badjas geniet in een schoonheidssalon. We zien een groepje meiden van de musical Billy Elliot die voor of na de voorstellen ontspannen in allemaal dezelfde badjas. De dames moesten als ballerina het toneel op, en het is natuurlijk belangrijk dat je niet teveel afkoelt. Een fijne warme badjas is dan natuurlijk de perfecte uitkomst. Maar ook zijn er een hoop kinderen te zien van verschillende leeftijden, en allemaal in een fijne badjas. Van baby tot kinderen die al richting de tienerjaren gaan. 

Hoewel het verder voornamelijk vrouwen zijn die een foto van zichzelf in badjas op Instagram posten zien we hier en daar ook een man. Bijvoorbeeld twee stoere heren in badjas die samen een dagje naar de sauna gaan. Maar ook mannen die aan een halve marathon mee hebben gedaan en zich lekker aan het opfrissen zijn. Er is ook een foto te vinden van mensen in badjas op een foute party, tja, waarom niet.

3, 2, 1.. Cheeseee

Wat opvallend is, is dat er ook veel honden in badjas op Instagram staan. Er zijn in ons land een hoop hondenzwembaden te vinden. Soms kan dat in buitenzwembaden die tijdelijk ingericht zijn voor de trouwe viervoeter, soms zijn het zwembaden die speciaal voor honden zijn gebouwd. In alle gevallen zit er natuurlijk geen chloor in het water. Honden zijn dol op zwemmen, en de baasjes gunnen hun hond ook een lekkere plons in het diepe. Maar het gevolg is natuurlijk wel een natte vacht, en dat is niet zomaar droog. Er bestaan dus speciale hondenbadjassen zodat de hond beschermd is tegen de kou van buiten na een heerlijke zwemsessie. Het is functioneel, maar ziet er natuurlijk ook erg schattig uit.

Als laatste vonden we nog een foto van een reptiel in een soort van badjas gewikkeld, dat kan natuurlijk ook!

Gezellig dat je er bent!