Badjas met borduring of toch niet?

04-12-2018 13:36

Gezellig dat je onze infopagina bezoekt als het gaat om het borduren van badjassen. Als nr. 1 in badjassen shop je op badjasparadijs.nl waanzinnig mooie kinder-, dames- en herenbadjassen. En dat niet alleen: wij zijn ook dé specialist in het borduren van badjassen! De borduurafdeling is inpandig en samen met onze creatieve ontwerpers geven zij de mooiste namen, logo’s en tekst weer op jóuw perfecte badjas. Of kies jij toch voor een gave badjas zonder borduursel?

Borduren: ouderwets of hip?

Bij het lezen van het woord ‘borduren’ zal bij vele een beeld ontstaan van een oudere dame die met een grijs knotje aan haar borduurwerk zit. Deze borduurwerkjes zijn inderdaad vaak niet heel modern. Dat is wel een achterhaald cliché beeld, borduren is namelijk al lang niet meer ouderwets! En waarom niet zal je je afvragen? Allereerst borduren wij alle badjassen in moderne, strakke lettertypen wat de badjas een kekke look geeft. Naast strakke lettertypen hebben wij uiteraard ook bekende sierlijke lettervormen. Het aspect speelt ook mee als het gaat om de uitstraling van het borduursel. Zo hebben wij een groot kleurenspectrum als het om borduurgaren gaat. Vele klanten gingen je voor betreft het bestellen van een mooie badjas met bijvoorbeeld zilveren, gouden of fluoriserende borduring. Als je dat afstemt op de kleur badjas kan je jóuw perfecte badjas zo kek maken als je wil. Op badjasparadijs.nl is namelijk alles mogelijk. Dat geldt ook voor de locatie van de badjas borduring. In feite kan vrijwel de hele badjas geborduurd worden, maar de meest voorkomende posities zijn de rug, borst – en mouw. Deze posities zijn ook een makkelijke keuze optie in onze borduurtool. Als dé specialist in het borduren van badjassen willen wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Leuk hoor een badjas met borduring, maar het moet geen ‘rocket science’ zijn om deze dan ook online te bestellen. En weet je wat nu het leuke is? Met de borduurtool kan je spelen met de lettertypen en de kleuren totdat je de beeldimpressie hebt die je wenst. Vervolgens doorloop je ons eenvoudige bestelproces et voíla: binnen twee dagen heb je je badjas met naam of logo in huis! Je raadt het al: badjassen borduren is dus híp. Wij zeggen: doen!

Voordelen badjas met borduring

Als je nog aan het overwegen bent of je jou droom badjas nu wel of niet laat borduren hieronder een aantal voordelen:

★ Met een badjas met borduring creëer je jouw unieke badjas : deze heeft niemand!

★ Als je kiest voor een badjas met naam borduring wordt jouw badjas nooit verward met de badjas van iemand anders, bijv. tijdens een dagje sauna: superhandig!

★ Je maakt je kind superblij met een kinderbadjas met eigen naam: kind blij, mama blij!

★ Een badjas met borduring is een persoonlijk & origineel badjascadeau. De ontvanger zal dagelijks herinnerd worden aan jullie relatie of band. TIP: shop een badjas met naam als kraamcadeau, verjaardagscadeau of kerstgeschenk.

★ Een badjas met borduring in eigen stijl zorgt er voor dat je badjas geen noodzakelijk kledingstuk is maar een volwaardig fashion-item!

★ Een badjas met logo is veel waardevoller dan een gadget met logo, een badjas wordt immers dagelijks gedragen. Een goede promotie van je bedrijf!

Badjas met logo – relatiegeschenk

Heb je een bedrijf? Dan is de keuze om je relatiegeschenk wel of niet te laten borduren een stuk makkelijker. Een badjas met logo laten borduren is namelijk een goed idee. Dus als je op zoek bent naar een betaalbaar relatiegeschenk met allure, dan is een badjas met logo het simpele antwoord. En of je aan het roer staat van een klein bedrijfje of een multinational: op badjasparadijs.nl is alles mogelijk. Borduren van badjassen met logo doen wij al vanaf 1 stuk, echter is ons bedrijf ook ingericht op grote aantallen. In het laatste geval kan je contact opnemen met onze sales afdeling en zij zullen je een scherpe prijsofferte doen, geheel afgestemd op jóuw wensen!

Een badjas met logo & een badjas met naam bestel je natúúrlijk op badjasparadijs.nl!