Badjas als een statement, de 5 meest opvallende momenten

21-08-2018 13:10
Badjasstatement #1 badjassenbrigade

Badjasstatement #1

In 2009 was er een groep die bekend stond als de badjassenbrigade. Dames gingen in badjas de straat op om te protesteren tegen de schoonheidsproducten van Ahava. Ook zorgden zij ervoor dat er meer duidelijkheid kwam over de herkomst van de producten en maakten mensen bewust van dit "foute" product. De Dode Zee producten van Ahava waren gemaakt met gestolen mineralen uit Palestijns gebied wat bezet is door Israël. Dat het om gestolen goed gaat bevalt de dames niet, en het is ook in strijd met de grondwet. Dat zij rondliepen in badjas is een goed statement, het is heerlijk om te genieten van je schoonheidsproducten wanneer je in een mooie dames badjas rondloopt, maar kun je wel echt genieten van een schoonheidsproduct met gestolen mineralen?

Badjasstatement #2 Rita Ora

Badjasstatement #2

De Britse Rita Ora verscheen in 2017 in badjas op de rode loper, haar haren waren in een handdoek gewikkeld en het leek alsof ze gewoon geen tijd heeft gehad om zich om te kleden voor de MTV Europe Music Awards. Gelukkig had ze wel tijd om een aantal sieraden om te doen en haar make-up op te doen. Tijdens de Music Awards mocht ze ook nog even optreden, daarvoor kleedde ze zich wel om. In een kleinere badjas en andere schoenen. Welk statement ze hiermee precies wilde maken is niet helemaal duidelijk, maar ze viel in ieder geval wel op!

Badjasstatement #3 ontspannen

Badjasstatement #3

Maar er zijn ook andere momenten waar je een statement kan maken. Op 15 augustus is het nationale relaxdag, draag gewoon de hele dag een badjas, het maakt niet uit waar je naartoe moet of gaat, maak een statement dat je een ontspannen dag voor ogen hebt. Badjassen kunnen ook modieus zijn, zeggen mensen van niet? Laat ze jouw badjas zien! Er zijn zelfs vele mode ontwerpers die een badjassenlijn hebben. Geen beter statement dan badjassen van Versace, Dolce & Gabbana en Karl Lagerfeld op de catwalk!

Badjasstatement #4

Badjasstatement #4

Ook op openbare plekken kun je een prima statement maken in je badjas. Denk maar eens aan een saunabezoek. Wil je de mensen om je heen iets duidelijk maken? Draag een dames- og heren badjas met een zelf gekozen opdruk en laat mensen weten hoe jij in het leven staat.

Badjasstatement #5 gezinsleden

Badjasstatement #5

Misschien wil je het wat kleiner en dichter bij huis houden. Heb je een druk leven en ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Begin en eindig de dag in je badjas, laat aan je overige gezinsleden zien dat je vandaag helemaal niets doet en dat je de hele dag lekker gaat ontspannen. Het kleinste statement kan het grootste verschil maken!

Gezellig dat je er bent! Welkom in hét badjas paradijs.