Bachelorparty in je badjas

30-10-2018 10:32

Heb je binnenkort een bruiloft? Dan zit er waarschijnlijk ook een vrijgezellenfeestje aan te komen. Het vrijgezellenfeestje is symbolisch het laatste moment dat de aanstaande bruid of bruidegom nog even lekker gek kan doen, voordat hij of zij in het huwelijksbootje stapt en een brave huisvader of -moeder moet worden. Het is dus ook niet zo gek dat het op vrijgezellenfeestjes een gewoonte is om de bruid of bruidegom flink voor schut te zetten en allemaal losbandige dingen te doen. Aangezien we bij Badjasparadijs ook wel houden van een gezellig feestje, zetten we voor jou de leukste badjassen op een rij voor een vrijgezellenfeestje.

 Superhelden-badjassen, met het logo van Superman

Hoe kleed jij de bruidegom aan?

Een van de leukste dingen van een vrijgezellenfeestje organiseren, is natuurlijk om de bruid of bruidegom lekker raar aan te kleden. In plaats van hele bergen spullen bij de feestwinkel te halen, kun je ook kiezen voor een grappige badjas van Badjasparadijs.nl. Naar buiten gaan in je badjas is natuurlijk sowieso al iets dat maar weinig mensen doen (en er meestal ook niet zo charmant uitziet), maar wij hebben in onze webshops wat grappige badjas die prima door kunnen gaan voor een kostuum. Dat is weer eens wat anders dan een onesie.

Voor mannen hebben we bijvoorbeeld de superhelden-badjassen, met het logo van Superman of Batman erop. Leuk voor een toekomstige bruidegom die houdt van films of stripboeken, maar natuurlijk ook heel geschikt voor een man die denkt dat hij alles kan. Ook onze ‘King’ badjassen zijn hier heel geschikt voor. Dit zijn badjassen die effen blauw of rood zijn, met een kraag en rand die lijkt op hermelijnenbont, zoals de mantel van een koning eruit hoort te zien. Iets minder quirky, maar nog steeds erg leuk, zijn onze ‘Samoerai’ en ‘Champ’ badjassen. Natuurlijk is een badjas met een grappige tekst geborduurd of gedrukt ook een prima optie.

En de bruid?  Wonderwoman damesbadjas

En de bruid?

Badjassen zijn geen kledingstukken die erg discrimineren tussen mannen en vrouwen, dus alle herenbadjassen die hierboven genoemd worden, kunnen ook prima door dames gedragen worden. Natuurlijk hebben we tussen de damesbadjassen ook nog wel wat leuke opties, voor de aanstaande bruid. Zo hebben we als vrouwelijke tegenhanger van Superman en Batman onze Wonderwoman damesbadjas.

Ook leuk zijn onze badjassen met dierenprintjes: een goede manier om te laten zien dat deze toekomstige brave huismoeder diep van binnen niet te temmen is. Tussen onze damesbadjassen vind je een heleboel badjassen met verschillende dierenprintjes, zoals tijgervacht, zebrastrepen of luipaardprint. Verder is natuurlijk ook voor vrouwen een badjas met tekst altijd leuk.

Mooi aandenken. Badjas als bachelor-outfit

Mooi aandenken

Het leukste aan een badjas als bachelor-outfit, is dat het direct een mooi cadeau is. Onze badjassen zijn stevig en kunnen best wel tegen een stootje. Na het wilde feest heeft de bruid of bruidegom dus direct een mooie badjas om bijvoorbeeld mee te nemen op huwelijksreis. En mocht de avond nu echt uit de hand lopen, dan is een badjas ook het ideale kledingstuk om dodelijk vermoeid mee op bed te storten.