De allerlaatste kindertrends op badjasgebied

28-02-2019 12:10

Badjassen voor kinderen waren niet eerder zo hip als in deze tijd. In 2019 mag de badjas eigenlijk niet langer ontbreken in de kindergarderobe. Daarom vertellen we je graag wat de allerlaatste kindertrends op badjasgebied zijn. Zo loopt jouw spruit er binnen de kortste keren superhip bij. Maar dat is natuurlijk niet het allerbelangrijkste: de badjas is immers een kledingstuk om ontspannen en gezellige momenten in te beleven. Gelukkig voorzien onze kinderbadjassen in al deze behoeften!

Coole designs

Momenteel is het ontzettend trendy om badjassen in coole designs te dragen. Vooral bij kinderbadjassen zien we deze trend terug. Kleurrijke en fantasievolle badjassen met hippe patronen zijn het helemaal dit jaar. En niet alleen in dit seizoen: ook in de lente en zomer kan je kind deze badjassen prima dragen. Het hoogwaardige materiaal waarvan onze kinderbadjassen zijn vervaardigd zorgt er namelijk voor dat de badjas zich aanpast aan de lichaamstemperatuur van je kind. Heeft je kleintje het koud? Dan houdt de badjas hem of haar heerlijk warm. Is de temperatuur juist heerlijk warm? Dan krijgt je kind het niet snel te heet.

Een goed voorbeeld van een merk dat kinderbadjassen in coole designs maakt is Playshoes. De badjassen van Playshoes zijn gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. Met een bindceintuur, een handige knoopsluiting bij de hals en twee handige steekzakken kan je kleintje in een Playshoes badjas eindeloos ravotten. Je hebt de keuze uit badjassen met stippen, strepen, vissen, voetballen, bloemen of een ander tof motiefje. Daarnaast zijn de kleuren van Playshoes badjassen erg aantrekkelijk voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Het merk Playshoes is toonaangevend: hun kinderbadjassen worden ontworpen via de laatste trends!

Kinderbadjassen met naam

Behalve badjassen in hippe dessins zijn ook kinderbadjassen met naam weer helemaal terug van weggeweest! Vooral de kleurrijke exemplaren waarop de naam van je kind levensgroot en in vrolijke of stoere letters op de rugzijde geborduurd staat doen het goed. In onze webwinkel kun je snel en eenvoudig een kinderbadjas laten voorzien van een professionele borduring. Deze blijft langdurig mooi en wordt met de grootste precisie op de badjas geborduurd. Je kiest zelf of de naam van je kind op de borst of rug van de badjas wordt geplaatst. Kun je niet kiezen? Dan borduren we toch gewoon allebei de zijden?

Je bepaalt zelf in welk lettertype en welke kleur de naam van je kind op de badjas geborduurd wordt. Zo ontstaat er een eigen, custom made badjas waar je kind nog langdurig plezier van kan hebben. Of je nu op zoek bent naar een handige badjas voor na de zwemles of naar een model dat je kind thuis kan dragen tijdens het televisie kijken of spelen: in onze webwinkel vind je zeker wat je zoekt. Laat je verrassen door onze uitgebreide kindercollectie van badjassen in de laatste trends. Kijk eventueel samen met je kind in onze webshop en zoek de badjas uit die bij hem of haar past.

Heb je nog vragen over onze kinderbadjassen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte badjas voor je kind!