5 redenen waarom je badjas je beste vriend is

02-10-2018 11:02

Een vriend of vriendin vinden die écht bij je past is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Soms slaat de verveling toe omdat je toch andere interesses hebt of je hebt beide een andere een visie  hebt over voor jou belangrijke morele zaken. En wat dacht je van een verschillen op het gebied van humor? Denk je eens iets hilarisch te zeggen en dan vind jou vriendin net die opmerking écht niet kan, omdat hij of zij dat te grof vindt. Over afgunst en jaloezie onderling nog maar te zwijgen. Dit is nog maar een greep uit de reeks…Het komt er op neer dat een échte vriendschap voor het leven niet voor het oprapen ligt. Wij hebben daar wat op gevonden. Neem dit advies zeer serieus want na het lezen van dit artikel zul je eindelijk díe echte vriend hebben waar je zolang naar op zoek bent: je badjas. Better together: Je badjas & jij.

Jij en je badjas knuffelen wat af

Na een lange dag werken of na het douchen is het superfijn om je te omhullen in je badjas. Het knuffelzachte materiaal tegen je aan, lekkere dingen op tafel en wegkwijnen bij een RomCom . Dat doe je in een gave, comfortabele badjas. En zeg nou zelf… je avond loopt heel anders als je ‘fysieke vrienden’ komen. Allereerst… net als jij onderuit gezakt klaar bent voor de film begint je vriendin net een heel langdradig verhaal af te steken. Ze zit op de andere bank logischerwijs. Je geeft je vriend of vriendin wel eens knuffel maar je heb natuurlijk niet de hele avond je vriend of vriendin tegen je aan, dat is met een zachte badjas geen probleem. Badjas vs ‘gewone vriendin’: Je badjas & jij dus. Overduidelijk.

Je badjas is er altijd voor je

Dit is de volgende reden om je badjas als beste vriend te beschouwen. Een vriend is iemand die er voor je is, zich inleeft in jou en écht wil dat je je goed voelt. En als je, om welke reden dan ook, niet helemaal de leukste versie van jezelf bent wil je dat je vriend er ook voor je is. In de praktijk is dat niet altijd het geval. Als je straalt, lacht en leuke verhalen hebt te vertellen natuurlijk wel. Echter als je loopt te zeuren en bloedchagrijnig bent gaan je vrienden je soms uit de weg. Dat is bij een badjas niet het geval. Of je als vrouw nu je maandelijkse periode hebt of gewoon een OFF-day hebt… Je badjas hangt met haar zachte uiterlijk braaf op je te wachten op je kleerhanger in je slaapkamer ;-).

Je badjas vertelt geen geheimen door 

Iedereen heeft wel een keer een geheim en dat wil je dan toch delen met iemand, al is het maar 1 persoon. Dat deel je natuurlijk met je beste vriend of vriend. Maar dan… je had het nooit gedacht, maar je hebt ruzie met je BFF. En nog geen week later heeft je vriend(in) jóuw grote geheimen doorverteld. Hier heb je bij je nieuwe badjas vriend helemaal geen last van. Je nieuwe BFF is zo gek nog niet!

Je badjas bespaart op energiekosten

Ja, wie houdt er niet van besparing? Met je vriend(in) samen tapas eten, daarna een borrel halen is natuurlijk niet gratis. Als jij deze keer trakteert is dat natuurlijk geen probleem, maar met deze te gezellige avondjes stijgt je spaarrekening natuurlijk nooit! Neem dan je badjas-vriend! Deze kost geen geld, maar je bespaart erdoor. Een behaaglijke, comfortabele warme fleece badjas verwarmt je lichaam extra goed. Dus… kan de kachel omlaag. Met deze voordelen kunnen we concluderen dat je je badjas je beste vriend is en zorgt dat je bankrekening stijgt! Win-win.

Je badjas geeft je ochtendlook een positieve boost

Je kent het wel, even afspreken met je vrienden. Met een enthousiaste zwaai gooi de deur open als je vriend(in) voor de deur staat. Jullie kletsen honderduit en binnen een aantal minuten wordt de eerste fles wijn opengetrokken. Na een paar uur zijn er drie flessen wijn genuttigd en de volgende ochtend heb je spijt omdat je eruitziet alsof je onder een steen vandaan komt. Over die knallende koppijn maar te zwijgen. Zo leuk… met vrienden afspreken (licht cynisch). Nee, hier heb je bij een badjas geen last van. Als je een trendy badjas in je garderobe hebt met een waanzinnige print of in een frisse kleur tilt het je look juist naar een hoger niveau. Van een badjas word je dus wel mooier in tegenstelling tot een échte vriend of vriendin.

Trouwens, een badjas zal je look ook nooit veroordelen. Of jij nu in een hippe damesbadjas loopt of een unisexbadjas die eigenlijk net een maatje te groot is, je badjas houdt haar mond.

Nu weten we het zeker….. Jouw échte vrienden of vriendinnen worden van de BFF-troon afgestoten en moeten plaats maken voor de badjas . Je leven verandert hier met een nieuwe beste vriend voor het leven: je badjas!