5 gelegenheden waar een badjas aangeboden zou moeten worden

19-09-2018 10:32

In de wat luxere hotelkamers tref je altijd twee badjassen aan – één voor hem en één voor haar. Vaak staat de naam van het hotel in kwestie dan ook op de badjas geborduurd. De hotelbadjas geeft ons een weelderig en luxueus gevoel en maakt dat we ons echt thuis voelen. Ook in de sauna kun je vaak gebruikmaken van een comfortabele katoenen badjas. Dat zouden ze op meer plaatsen moeten doen. Dit zijn volgens ons 5 gelegenheden waar een badjas aangeboden zou moeten worden.

 In de sportschool

# In de sportschool

Oké, in de USA zien we dit nog wel eens terugkomen in bepaalde high end gyms. Maar in Nederland zijn er weinig tot geen sportscholen waar je je in sportieve badjas kan hullen. Maar hoe utopisch zou het zijn om je volledig in het zweet te werken, een douche te pakken, je in een badjas te hullen om je vervolgens volledig te bezatten aan de sportschoolbar? Je kunt overigens ook gewoon een cappuccino, matcha thee of groene smoothie bestellen, hoor. Het gaat om het principe.

 In het ziekenhuis

# In het ziekenhuis

In het ziekenhuis liggen is nooit leuk. Helaas is het soms onvermijdelijk. En juist in die situatie zou het ziekenhuispersoneel er alles aan moeten doen om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Een heerlijke warme zachte badjas zou al aardig in die behoefte voorzien. Wanneer je dan een ommetje over de gang wil maken hoef je niet eerst je pyjama uit te trekken en je in je alledaagse kloffie te hullen.

In het voetbalstadion

# In het voetbalstadion

Bij de seizoenkaart van je favoriete voetbalclub zou je eigenlijk gelijk een badjas in clubkleuren moeten krijgen. Wat zou er nu beter zijn dan het aanmoedigen van jouw club in het meest comfortabele kledingstuk dat je maar kunt bedenken? Iedereen zou zich zo lekker voelen dat zelfs voetbalhooligans van de harde kern na afloop van de wedstrijd geen zin meer hebben om herrie te schoppen!

In de bioscoop

# In de bioscoop

Voor gek zit je niet wanneer je die nieuwste kaskraker in badjas bekijkt: in de bioscoop is het toch aardedonker. Daarnaast is iedereen gefocust op die toffe film die op dat grote scherm draait. Daarom zou je bij je bioscoopkaartje een badjas te leen moeten krijgen. Dan hoef je je ook niet meer eindeloos op te doffen voor een avondje uit. Of 4 keer van outfit te wisselen voor je eindelijk van huis kunt vertrekken, tot grote ergernis van je eega.

Op kantoor

# Op kantoor

Weg met de krap zittende blazers en colberts, saaie stropdassen en pantalons met perfect rechte naad. Op kantoor dragen we voortaan gewoon allemaal een badjas. Wedden dat het de prestaties van de werknemers ten goede komt? Ten eerste kan niemand meer beoordeeld worden op wat hij of zij draagt: iedereen draagt immers precies hetzelfde. Ten tweede verhult een goede badjas de nodige vetrolletjes, waardoor je ook je buik niet meer hoeft in te houden wanneer je langs die leuke collega wandelt. Bovendien kan een trendy badjas ook prima gedragen worden tijdens de jaarlijkse bedrijfsborrel: dat staat hartstikke hip! Meer argumenten hebben we niet nodig, toch? Je kunt zelf allemaal een badjas met naam laten maken. Hoef je ook niet meer te twijfelen hoe die nieuwe staigair ook alweer heet.