3 momenten waarop je zou willen dat je een badjas droeg

10-12-2018 14:14

Ken je dat? Van die momenten die weliswaar prachtig waren, maar toch echt nét even beter waren geweest als je een badjas gedragen had. Gewikkeld in zacht comfort ziet de wereld er immers net iets beter uit. En dat maakt bijzondere momenten nog specialer. Wij presenteren je graag 3 momenten waarop je zou willen dat je een badjas droeg!

Tijdens je bruiloft

Tijdens je bruiloft

Elkaar het jawoord geven in badjas: veel beter dan dit wordt het niet. Een bruiloft wordt vaak omschreven als de mooiste dag van je leven. Dat is ook niet zo gek: het is immers de dag waarop je eeuwige trouw aan je partner belooft (en er is taart). Het uitzoeken van een geschikte bruidsjurk of een mooi pak kan echter wel de nodige stress opleveren. Daarnaast geef je in één klap honderden euro’s uit aan een set kleding die je maar eens in je leven gaat dragen. Dat geld kun je beter gebruiken voor die onvergetelijke huwelijksreis naar de Malediven. Het dragen van een badjas tijdens je bruiloft is dus eigenlijk helemaal niet zo gek bedacht. Daarnaast wordt de huwelijksnacht ook gelijk een stuk gemakkelijker: je hoeft je partner namelijk niet eerst uit een ingewikkelde bruidsjurk te helpen.

Bij je diploma uitreiking

Bij je diploma uitreiking

Je diploma uitreiking is een feestelijke happening. Na jaren zwoegen (en voor de geluksvogels onder ons: keihard feesten en lastminute even een blik op je studieboeken werpen) mag je eindelijk je welverdiende diploma in ontvangst nemen. Veel medestudenten hebben er werk van gemaakt: ze zijn gehuld in pak of prachtige jurk. Hun kapsels zijn on point en ze zien eruit om door een ringetje te halen. Mooi, maar niet echt comfortabel wanneer je met veel te veel mensen in een veel te warme ruimte bent. En dan sta je ook nog eens oververhit een toespraakje te houden op het podium, terwijl het zweet uit je poriën gutst. Echt, je had gewenst dat je op dat moment zo’n absorberende, katoenen badjas had gedragen!

Tijdens je sollicitatiegesprek

Tijdens je sollicitatiegesprek

Voor sollicitatiegesprekken geldt doorgaans dat je beter overdressed dan underdressed kunt komen opdagen. Zo laat je namelijk zien dat je het bedrijf en de functie waarop je solliciteert serieus neemt. Een colbert of blazer, gepoetste schoentjes en een nette pantalon zijn dan ook geen overbodige luxe. Wij zijn voor het per direct afschaffen van deze ongeschreven regel: voortaan solliciteer je gewoon op badslippers en in je badjas. Zo voel je je in ieder geval relaxed wanneer de een na de andere vraag op je afgevuurd wordt. Wil je laten zien dat je het bedrijf serieus neemt? Draag dan een badjas met ruitjes of krijtstreep en maak jouw businesslook compleet!

Geïnspireerd geraakt? Bestel dan nu de badjas van jouw dromen op Badjasparadijs.nl! In onze webshop vind je badjassen in alle soorten & maten voor dames, heren en kinderen. Of je nu op zoek bent naar een badjas met rits, een badjas met capuchon of naar een luxueuze badjas waarop je naam geborduurd staat: bij ons vind je zeker wat je zoekt!