100 dagen voor kerst!

16-09-2018 10:24

Ben je ook al aan het aftellen? Vandaag is het namelijk precies 100 dagen voor kerst! En dat is natuurlijk de uitgelezen dag om alvast na te denken over het perfecte kerstdiner, de ideale outfit voor die kerstparty en uiteraard ook over de cadeaus waarmee je je dierbaren dit jaar gaat overladen. We helpen je graag een handje op weg: dit zijn de beste badjassen om cadeau te geven aan je pa, je nichtje, die leuke buurman of aan je allerliefste!

Waarom een badjas cadeau geven?

Waarom een badjas cadeau geven?

Nu denk je misschien bij jezelf: waarom zou ik een badjas cadeau geven aan iemand die ik liefheb? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: omdat je de persoon in kwestie alle comfort van de wereld toewenst! Want dat is waar een badjas voor staat: relaxen, comfort, onthaasten. Daarnaast zijn er hele stijlvolle badjassen te koop in onze webshop, dus het is nog een modieus cadeau ook. Wat wil je nog meer?

Een andere goede reden om een badjas cadeau te geven is dat we werkelijk voor iedereen badjassen in ons assortiment hebben. We hebben babybadjassen, kinderbadjassen, badjassen in grote maten, damesbadjassen en herenbadjassen voor rasechte fashionista’s of juist voor mensen die praktisch verkiezen boven stijlvol. De badjas is een bijzonder geschikt cadeau voor alle luie mensen, maar ook voor degenen die graag naar de sauna gaan, veel thuiswerken of gewoon houden van die relaxte levensstijl die een beetje met de badjas samenhangt.

De ideale badjas voor de man

De ideale badjas voor de man

Mannen kunnen best ijdel zijn. Een gepersonaliseerde badjas waarop de naam van je pa, oom, buurman of eega geborduurd staat is dus per definitie een goede keuze. Je hebt de keuzes uit verschillende kleuren en lettertypen, kies dus iets wat goed bij de man in kwestie past. Een naam kan op bijna elke badjas worden geborduurd: of-ie nu bestemd is voor gebruik in de sauna of gewoon voor thuis! Daarnaast is het voor de meeste mannen belangrijk dat de badjas lekker zit. Kies dus een exemplaar uit van fleece of bamboe katoen, dat valt zeker in de smaak!

De beste badjas voor de vrouw

De beste badjas voor de vrouw

Voor de meeste vrouwen geldt dat ze een uitgesproken gevoel voor stijl hebben. Is het van vorig seizoen? Dan willen veel vrouwen het al niet meer dragen. Ook bij vrouwen doet een badjas met naam het goed. Zorg er echter wel voor dat de badjas echt up-to-date is: wanneer je iets uit onze nieuwe collectie uitkiest zit je zeker goed. Het verschilt een beetje per vrouw welke kleur goed in de smaak valt en of ze zit te wachten op een hip patroon, of liever een effen badjas heeft. Kijk goed naar de vrouw in kwestie en ga voor een badjas die mooi aansluit op haar kledingstijl!

Tot slot: de perfecte badjassen voor kids!

Tot slot: de perfecte badjassen voor kids!

Kinderen vinden het meestal niet zo leuk om kleding te krijgen op hun verjaardag of met kerst. Een badjas valt daarentegen wel vaak prima in de smaak. En dat is ook niet zo gek: heb je onze collectie kinderbadjassen al eens gezien? Van badjassen met hondenpootjes tot badjassen met voetballen en van exemplaren in kekke kleuren tot ochtendjassen met capuchon, rits of knopen: je vindt het allemaal bij Badjasparadijs!