Badjassen art, kunst met badjassen!

27-08-2018 15:48

Met badjassen kun je alle kanten op, meestal wordt een badjas vooral gebruikt voor het gemak thuis of voor de sauna, maar er zijn ook mensen die in veel dingen kunst zien. Zelfs een badjas kan als kunst gezien worden.

Lees meer

Badjas over de grenzen, de meest opvallende versies

25-08-2018 18:42

De badjas zoals we die hier kennen is voor ons gewoon. Ook in naburige landen zoals Duitsland of België zal de badjas hetzelfde zijn als bij ons. Zelfs wat verder weg zoals in Amerika zullen we nog steeds dezelfde badjas treffen zoals we die in Nederland het beste kennen.

Lees meer

Badjas opvouwen of ophangen?

25-08-2018 15:50

Sommige mensen houden ervan om al hun kleding opgevouwen in de kast te hebben liggen. Kledinghangers zul je niet veel tegen komen in hun huis en deze mensen zijn ook een expert in opvouwen. Anderen vinden het dan weer fijn om al hun kleding aan een hanger te hebben.

Lees meer

Een badjas als een Zwitsers zakmes: de top 3 multifunctionele badjassen

24-08-2018 11:26

Een Zwitsers zakmes is multifunctioneel, elk zakmes is anders, maar elk zakmes kan eindeloos veel hulpmiddelen hebben om het dagelijks leven wat gemakkelijker te maken. Van een vergrootglas tot blikopener tot tandenstoker, en dan niet te vergeten het oude vertrouwde mes, alles kan te vinden zijn in een mooi Zwitsers zakmes.

Lees meer

Badjasmoeheid, hoe merkt je dat hij aan vervanging toe is?

23-08-2018 15:17

Dat een badjas lang mee gaat staat buiten kijf. Hoewel je een badjas makkelijk dagelijks kunt dragen, is het toch niet zoals een t-shirt of een broek. Een t-shirt krijgt wel eens een gaatje, een spijkerbroek heeft wel eens wat slijtplekken en is ook sneller aan vervanging toe. Natuurlijk gaat het bij de dagelijkse kleding ook om de huidige mode.

Lees meer

Waarom iedere vrouw meer dan één badjas nodig heeft

22-08-2018 17:14

De oude vertrouwde badjas is onmisbaar in iedere garderobe.Je hebt vast een favoriete badjas die je het liefste iedere dag zou dragen. Soms is de badjas die je al jaren in huis heeft, de badjas die het lekkerste zit. Een badjas die al jaren mee gaat en dat is er dan vaak ook wel aan af te zien, maar om 'm nou weg te doen, dat kun je dan ook weer niet over uw hart verkrijgen.

Lees meer

Badjassen haute-couture. Hoezo niet trendy?

22-08-2018 15:07

Haute couture associëren we met duur, high fashion en vooral onbereikbaar. Het wordt omschreven als het hoogtepunt van de mode, kleding ontworpen voor slechts een kleine selectie gelukkigen. Ook voor een kleine selectie mensen die het maar kunnen betalen. Haute couture is gemaakt van de beste stof, met de beste technieken en het is het beste van het beste.

Lees meer

Badjas als een statement, de 5 meest opvallende momenten

21-08-2018 13:10

Bij een badjas denk je niet direct dat je er een statement mee kan maken, maar er zijn mensen die daar anders over denken. En wellicht hebben ze wel gelijk, met een badjas zou je, je punt wel eens heel goed duidelijk kunnen maken!

Lees meer

Brakke zondag badjastijd!

20-08-2018 12:09

De brakke zondag, ken je die momenten dat je de hele dag in je badjas loopt? Een wilde avond, een typische stapavond, kroegentocht of gewoon een gezellig feest. De dag erna valt niet altijd mee. Een paar dagen naar een festival of een uitbundige Koningsdag.

Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5