05-11-2018 11:45

Misschien denk je er niet direct bij na, maar een badjas is echt een item dat goed van pas kan komen wanneer je op vakantie gaat. Oké, misschien niet wanneer je met niets dan een backpack op je rug van huis vertrekt om de bergen in een koud land te gaan bestijgen. Maar wanneer je in een hotel verblijft kun je twee dingen doen. Of je vertrouwt blindelings op de kwaliteit van de hotelbadjas, als die al aanwezig is, óf je neemt je eigen badjas mee. Wij raden de tweede optie aan. Daarom brengen we je deze 4 vakantiebestemmingen waar je badjas écht mee naartoe moet!

Lees meer
05-11-2018 11:37

Ken je een stelletje dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt? Dan wil je op hun bruiloft natuurlijk niet aankomen met de zoveelste serviesset of theepot. Ook het gevulde envelopje, hoe goedgevuld ook, wordt op den duur een beetje afgezaagd. Hoeveel leuker is het om een persoonlijk cadeau te geven waar écht over nagedacht is? Een origineel cadeau waar de rest van de bruiloftsgasten nog wat van kunnen leren? Dit zijn de beste gepersonaliseerde cadeaus voor het pasgetrouwde stel.

Lees meer
03-11-2018 11:35

De kogel is door de kerk: je gaat een badjas voor jezelf aanschaffen. Misschien zelfs voor de eerste keer in je leven. Er zijn echter zoveel soorten badjassen, dat je door de bomen ’t bos niet meer ziet. En allemaal hebben ze unieke eigenschappen die voor verschillende situaties geschikt zijn. Maar welke badjas past het beste bij jou? Je leest het in deze blog.

Lees meer
02-11-2018 11:28

Wie kent ze niet: die mooie, zachte badjassen van wafelkatoen die je ook wel in de wat luxere sauna’s en hotels aantreft. Een dergelijke badjas voelt heerlijk aan op je huid en is ook nog eens mooi om te zien. Hij staat voor ontspanning maar is tegelijkertijd een tikkeltje chique. Daarnaast kent wafelkatoen meerdere voordelen. We vertellen je graag welke dit zijn en waarom je écht een badjas van wafelstof nodig hebt.

Lees meer
01-11-2018 11:21

Heel leuk hoor, zo’n kinderbadjas met naam of initialen. Maar soms wil je gewoon iets écht origineels. Iets wat op geen enkele andere badjas geborduurd staat. Of je nu een badjas zoekt voor een baby, een peuter of een tiener: dit zijn de leukste teksten voor op een kinderbadjas!

Lees meer
31-10-2018 11:39

Halloween wordt wereldwijd steeds meer gevierd. Waar het een jaar of tien, twintig geleden nog een puur Amerikaans feestje was, is het nu bijna niet meer uit Nederland weg te denken. Goed, het langs de deuren gaan voor snoep doen de kinderen hier nog steeds op Sint Maarten, maar het geven van Halloweenfeestjes is zeker een gewoonte aan het worden. Belangrijkste aan zo’n feestje: iedereen draagt een (eng) kostuum. Ben jij in alle drukte vergeten om een kostuum bij elkaar te zoeken? Geen nood! Met een badjas als basis kom je al een heel eind! Lees hier de leukste ideeën voor badjas-Halloweenkostuums.

Lees meer
31-10-2018 11:18

Geen kraamcadeau zo lief als een babybadjas waar de naam van het pasgeboren kindje op staat. Of je nu gaat voor suikerzoet roze, stoer blauw, fris wit of voor een exemplaar in een knalkleur: baby’s in een badjasje zijn nog schattiger dan baby’s zonder badjas. De onschuld en zachtheid van een pasgeboren kindje worden nu eenmaal benadrukt voor de knuffelzachte stof van een badjas voor baby’s. Maar bij dergelijke badjassen is het niet alleen belangrijk dat ze er leuk uitzien: ook moet een babybadjas volledig veilig zijn voor je kleintje. Of je hem nu cadeau doet of voor je eigen spruit koopt: híer let je op bij het kopen van een babybadjas!

Lees meer
30-10-2018 11:10

Ken je dat? Je bent op vakantie en verblijft in een hotel dat voorzien is van de nodige luxe. Na een heerlijk verblijf ben je helemaal tot jezelf gekomen en pak je je koffers weer in. Die ongebruikte zeepjes en schattige kleine flesjes shampoo en badschuim kun je net zo goed meenemen: je hebt er in principe immers voor betaald. Als dit herkenbaar is voor je, ben je niet de enige. Hotelmedewerkers klagen al sinds jaar en dag over gasten en wat ze allemaal meenemen na hun verblijf. Daarom presenteren we je hierbij de top 4 meest gestolen items uit hotelkamers.

Lees meer
30-10-2018 10:32

Heb je binnenkort een bruiloft? Dan zit er waarschijnlijk ook een vrijgezellenfeestje aan te komen. Het vrijgezellenfeestje is symbolisch het laatste moment dat de aanstaande bruid of bruidegom nog even lekker gek kan doen, voordat hij of zij in het huwelijksbootje stapt en een brave huisvader of -moeder moet worden. Het is dus ook niet zo gek dat het op vrijgezellenfeestjes een gewoonte is om de bruid of bruidegom flink voor schut te zetten en allemaal losbandige dingen te doen. Aangezien we bij Badjasparadijs ook wel houden van een gezellig feestje, zetten we voor jou de leukste badjassen op een rij voor een vrijgezellenfeestje.

Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5