Badjas kort

Badjas kort

Na een warme zomer of een zonnige vakantie is het natuurlijk zonde om je mooie bruine benen te verstoppen onder een lange badjas. Daarom verkopen we bij Badjasparadijs ook korte badjassen. Korte badjassen zijn te koop in allerlei verschillende kleuren en modellen, zoals badjassen met rits of badjassen met capuchon. Kijk hieronder maar eens naar ons assortiment, of lees onderaan de pagina meer over de voordelen van korte badjassen en over onze winkel.

Vlot en vrouwelijk

Een korte badjas is een kledingstuk dat over het algemeen door vrouwen gedragen zal worden. Dit is ook wel te zien in ons assortiment: het grootste deel van onze korte badjassen bestaat uit damesbadjassen. Dat betekent natuurlijk niet dat deze trendy badjassen niet door heren gedragen mogen worden! Mocht je als man zoeken naar een wat stoerdere, korte badjas, kijk dan naar onze Fynn collectie badjassen.

Sinds wanneer zijn badjassen eigenlijk trendy of stoer? Zijn het niet altijd van die vormeloze kledingstukken in saaie kleuren? Niet bij Badjasparadijs! Wij doen ons best om te zoeken naar de leukste, hipste en kleurrijkste badjassen die gemaakt worden om te verkopen in onze webwinkel. Zeker bij onze korte badjassen, die van nature al wat vlotter zijn dan lange badjassen, is dit het geval. Zo hebben wij bijvoorbeeld badjassen met felle kleuren of met toffe patroontjes. Kijk maar eens naar onze flower power badjassen. Daarmee val je echt wel op als je de spa in komt!

De beste merken

Badjassen mogen best modieus zijn en daarom verkopen wij badjassen van verschillende merken. Een van onze meest opvallende merken is waarschijnlijk Desigual. De mozaïek-achtige patroontjes op deze badjassen hebben een tropische en misschien wat architectonische uitstraling. Niet onlogisch, want dit merk komt van oorsprong uit Barcelona. Zoek je een wat zachtere, maar wel vrolijke en meisjesachtige badjas? Dan is Aegean Apparel een leuk merk om eens te bekijken. Voor wat meer klassieke, ingetogen modellen is VanDyck altijd een goede keuze. Rustige ontwerpen, maar zeker niet saai. VanDyck is altijd elegant.

Natuurlijk is ook ons huismerk Badrock van de partij als het gaat om korte badjassen. Badrock badjassen zijn te krijgen in heel veel verschillende kleuren en modellen en dus zeker ook als korte badjas. Zoek je een korte badjas met rits? Ook dan is Badrock het merk voor jou. Scrol vooral eens door de catalogus om te zien welke opties er allemaal zijn bij onze korte badjassen.

Korte badjas kopen

Voor een vrolijke, mooie en goed zittende korte badjas is het dus wel duidelijk dat je bij Badjasparadijs moet zijn. Niet alleen leveren wij kwalitatief goede badjassen, maar ook een service om trots op te zijn. Je bestelde badjas ligt binnen een mum van tijd voor je deur en kan uiteraard geruild worden als hij toch niet goed past. Heb je speciale wensen, zoals een korte badjas met naam geborduurd? Neem dan even contact met ons op. Er is een heleboel mogelijk en we helpen je graag verder om de ideale badjas te vinden!