Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Badjas als huwelijkscadeau

Badjas als huwelijkscadeau

Badjas als huwelijkscadeau kopen? Klik hier!

Je beste vriendin, zus of nicht gaat trouwen. Dit betekent werk aan de winkel! Want wie organiseert het beruchte vrijgezellenfeest? Juist! De grote hamvraag is telkens weer: wat gaan we doen? Met z'n allen naar Amsterdam? Dat weten we nu ondertussen eigenlijk wel toch? Want Amsterdammers zijn al die gillende provincialen, die "gekust moeten worden" in Pippi Langkous outfit, vrijwel compleet beu. En de bruid in spe? Nee, die zal daar ook niet bepaald op zitten te wachten.

Vrijgezellenfeest? Ga voor een beauty verwendag!

Een beauty verwendag is een perfecte manier om met z'n allen een heerlijke vrijgezellendag te vieren; je zit altijd goed met deze keuze en ook de toekomstige bruid zal opgelucht en in haar nopjes zijn. Zo ontsnapt iedereen aan de vrijgezellendagterreur, zonder een hoop poeha en organisatorische toestanden. Boek na afloop een hip restaurantje en jullie dag is gewoon top. Niets meer aan veranderen, als je het zo simpel en leuk mogelijk wilt houden.

Gepersonaliseerde badjas | Een blijvende herinnering

Om je vriendin een tastbare herinnering te geven aan haar vrijgezellendag, koop je bij ons in de badjas winkel een gepersonaliseerde badjas. Handig tijdens de beauty behandelingen. Wat houdt dit in? Je kiest een mooie, hippe dames badjas uit (onze keuze is enorm, van effen crème, tot badjassen met capuchon, rits, of met hip dessin).

Vrijgezellenfeest? Ga voor een beauty verwendag!

Goed, eenmaal de mooiste badjas gevonden laat je een tekst drukken op de badjas. Deze tekst kan ludiek zijn, maar ook gewoon eentje met haar naam erop; zo kan ze de badjas gewoon blijven gebruiken. Je hebt bij ons de keuze uit borduren, bedrukken of de tekst in een mooie stof op de badjas laten borduren. Aan jullie de keuze!

Helemaal bijzonder wordt het natuurlijk als jullie allemaal voor een vrijwel identieke badjas kiezen, zodat alle meiden een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag overhouden én jullie de saamhorigheid bevestigen door identieke outfits!

Welk beautyresort wordt het?

Welk beautyresort wordt het?

Overal in Nederland zijn Beautyresorts te vinden via bijvoorbeeld Wellnessbon, waar je direct een beautydag kunt reserveren. Zo vind je altijd een beautyresort bij jullie in de buurt. Regel het tijdig, want je zult maar net te laat zijn..

Eenmaal gearriveerd.

Doorgaans word je 's ochtends verwacht en zal het programma aan het einde van de middag afgerond worden. Natuurlijk worden er niet onafgebroken beauty behandelingen gegeven, maar is er genoeg vrijetijdsinvulling, zo geniet je van een uitvoerige lunch en kun je koude en warme baden nemen. Wat kun je verder verwachten? Afwisselend vooral gezichtsbehandelingen, fullbody behandelingen en massages. Zo ronden jullie de dag heerlijk ontspannen af!

Een badjas borduren? dan ben je bij badjasparadijs.nl op het juiste adres. Geef eens een badjas met boduring cadeau - een blijvende herinnering.