Badjas met naam

Badjas met naam bestellen? Het borduren van een badjas met naam laat je over aan de specialist. Badjasparadijs.nl

In de sauna, tijdens hotelbezoek of na een welverdiend bad: een badjas is haast niet meer weg te denken uit een goede garderobe. Een geschikte badjas van katoen of fleece is je beste kameraad tijdens zowel warme zomers als koude winters. Om een badjas nog exclusiever te maken kun je deze laten personaliseren. Een badjas met naam is perfect voor mensen die hun badjas een uniek tintje willen geven. Een badjas met naam is bijzonder en persoonlijk en laat een ieder meteen duidelijk zien aan wie het toebehoort. Badjasparadijs.nl is ongetwijfeld de specialist als het gaat om het bewerken van jouw badjas met borduurwerk of print, zodat ook jij een eigen badjas met naam hebt. In de webwinkel is er een ruime keuze uit kwalitatieve badjassen in vele maten, modellen en kleuren. Vervolgens wordt door badjasparadijs.nl op professionele wijze jouw naam geborduurd op de badjas van jouw keuze, waardoor je badjas met naam een uniek kledingstuk wordt. Verras ook uw gezinsleden met een badjas met naam! Goedkoop, topkwaliteit en uitermate trendy, dat zijn de badjassen van badjasparadijs.nl!

Opzoek naar een exclusieve badjas met naam, goedkoop en kwalitatief? Badjasparadijs.nl is dѐ badjassen speciaalzaak!

Bij badjasparadijs.nl vind je met gemak de perfecte badjas voor jou en je gezin. Een badjas of kimono van 100% katoen of fleece is perfect voor uw eigen badjas met naam. Heren en dames vinden ongetwijfeld de badjas die het best bij hen past. Ben je geïnteresseerd in een traditionele effen badjas met naam met bindceintuur? Of ga jij voor een trendy badjas met capuchon of rits met verschillende leuke designs? Kies je ideale badjas voor heren of dames en laat ons die transformeren in een eigentijdse badjas met naam. Kind met een uitgesproken kledingstijl? Verwen die met een eigen badjas met naam! Je kunt de badjas als volgt laten personaliseren bij badjasparadijs.nl:

  • Naams- of tekstborduring vanaf 1 stuk voor particulieren;
  • logo- of naamsborduring vanaf 1 stuks voor bedrijven;
  • bedrukking voor particulieren en bedrijven met witte basis.

De borduring of bedrukking kan op de borst of rug worden geplaatst voor het beste resultaat. Met een badjas met naam kunt u uw individualiteit uitstekend uitbeelden en heeft u een kledingstuk dat echt alleen van u is! Bovendien zijn onze badjassen van Desigual, Woody, BadrockDeluxe en VanDijck van topkwaliteit, waardoor zowel jouw badjas als de borduring heel lang meegaan. Kies vandaag een prachtige badjas uit in de webwinkel en laat deze bewerken door badjasparadijs.nl! Wij zijn het adres als het gaat om jouw badjas-borduren !

De grote van de borduring hangt af van het gekozen lettertype en het aantal gebruikte tekens. Ons borduurbedrijf zal altijd zorgen voor een maximale verdeling (indien nodig over 2 regels). Een badjas met borduring kan niet geruild worden.

Een prachtige badjas met naam –kind, dame en heer- vind je bij badjasparadijs.nl

Een badjas met naam is het perfecte cadeau voor uw dierbaren, omdat het erg uniek, persoonlijk en duurzaam is. Badjasparadijs.nl maakt het daarom mogelijk om je heren- of damesbadjas met naam in cadeauverpakking te doen, indien je dat wenst. Ook kan je badjas worden bezorgd aan het adres van de persoon aan wie je die wenst te schenken. In Nederland en België wordt uw bestelling geleverd, snel en veilig. Plaats je bestelling vandaag via de online winkel! Ontdek het gemak van badjassen en maak het helemaal van jezelf, dankzij professionele bewerking en borduring van jouw badjassen specialist, badjasparadijs.nl!