Welke Heren Badjas kies jij?

De man en zijn badjas ... Iedere man gebruikt 'm weer anders. Omdat er zoveel uiteenlopende mannen bestaan dachten wij dat het, wellicht, nuttig zou kunnen zijn om de diversiteit aan mannen & badjas wensen in kaart te brengen; handig om de juiste keuze te maken als je een heren badjas online wilt kopen (als cadeau, of voor jezelf)...

Mannen en hun badjassen

#1 De Metroman

De metroman staat voor de enigszins "vrouwelijke" man, één met interesse in cultuur, uiterlijke verzorging en die bereid is zijn 'vrouwelijke' kant te tonen, zonder expliciet Gay te zijn. Goed, deze hebben we in beeld, maar hoe staat het met zijn badjassen voorkeur? Je doet hem geen plezier met een paarse fleece badjas. Sterker, hij zou beledigd kunnen raken. Hij weet kwaliteit te waarderen. Zoek daarom zorgvuldig een duurzame katoenen heren badjas uit, één van een moderne snit, zonder drukke prints. Go stylish of eventueel klassiek, luidt het credo.

#2 De Praktische Man

Deze no-nonsense figuur gaat voor functioneel. Dient de badjas als absorberende jas voor als hij uit bad stapt, ga dan voor een katoenen badjas - zoek hierbij gewoon zijn favoriete kleur uit. Gebruikt hij de badjas als kamerjas, om 's ochtends of 's avonds even te relaxen, dan volstaat een fleece badjas. Deze heeft als voordeel dat hij extra warmte biedt, maar is non-vocht absorberend.

Badjas krijtstreep

€ 89,95

€ 59,95

Capuchon badjas Vossen

€ 69,95

€ 59,95

 

#3 De Trendgevoelige man

Evenals bij de metroman kun je gemakkelijk de plank misslaan als het aankomt op de keuze voor een badjas cadeau. Toch is de trendgevoelig man minder met kwaliteit bezig dan de metroman en valt zijn keuze eerder op de laatste trends onder heren badjassen. Binnen onze badjassenshop kun je altijd de laatste actuele heren badjassen trends kopen, leg de focus dus vooral hierop en ga na voor welk doeleinde hij de badjas het voornaamste zal gebruiken.

#4 Senioren

Het zou een inkopper zijn om te stellen dat senioren mannen standaard een "klassieke heren badjas" zouden uitzoeken. Toch gaat deze regel wel vaak op. Senioren kiezen vaak voor crèmekleurige badjassen met verticaal streepje in 2 of 3 kleuren. Een badjas moet dan van katoen zijn. Maar een mooie ingetogen fleece ochtendjas is ook prima. Heb je met een hippe, eigentijdse senior van doen, laat dan je fantasie op de vrije loop, maar maak het (letterlijk) niet te (kakel)bont!

#5 Twintigers

Is hij twenty-something? Jonge twintigers willen vaak sportief voor de dag komen. Kies daarom een sportieve, katoenen badjas -optioneel met stoere capuchon- zonder vrouwelijke kleuren. Eén die hij kan gebruiken na het sporten, in de sauna, of tijdens vakantie. Extra stoer wordt het als je zijn naam met rugnummer laat borduren op de badjas. En laten wij dit nu net verkopen! Shop & laat je inspireren binnen onze badjassen-webshop.

Op zoek naar een heren badjas, klik hier

Of specifiek op zoek naar:

een

een kimono badjas

of een sauna badjas