Badjas kopen?

Dan ben je bij badjasparadijs.nl aan het juiste adres. Wij zijn online de grootste aanbieder op het gebied van badjassen. We bieden een ruime keuze aan kinderbadjassen, badjassen voor dames en heren en gepersonaliseerde badjassen.

We willen je wel een aantal kooptips meegeven alvorens je een keuze maakt uit ons ruime badjassen assortiment.

Online badjas kopen

- Van welk materiaal wil je het liefste een badjas? 100% katoen of 100% fleece?

Een badjas van 100% katoen heeft een betere droogfunctionaliteit. Een badjas van 100% katoen heeft de eigenschap te krimpen door het gebruik van de wasmachine en droogtrommel.

Een badjas van 100% fleece is van ultrazacht materiaal wat aanvoelt als een tweede huid.

- Wil je een korte of een lange badjas? Is de badjas voor de winter of de zomer?

Kies bijvoorbeeld voor een Badjas lang als de badjas is voor de winter. Ook is een  badjas met sjaalkraag of een badjas met een capuchon heerlijk warm voor in de winter.

Kies bijvoorbeeld voor een Badjas kort als de badjas is voor in de zomer. Of kies voor een dunne zomerbadjas of voor een kimono. Een

is een badjas zonder kraag.

Uiteraard kan een korte badjas ook gedragen worden in de winter en lange badjas in de zomer. Het is maar net waar je naar op zoek bent en waar je voorkeur naar uit gaat.

Sauna badjas

- Is de badjas voor thuis gebruik of dient de badjas als sauna badjas?

Ben je op zoek naar een badjas om heerlijk in weg te kruipen of om na het douchen in rond te lopen of om 's ochtends lekker rustig mee op te starten?

Klik hier voor Badjas wasvoorschriften badjasparadijs.nl van badjasparadijs.nl.

Hiervoor zijn de badjassen gemaakt van 100% fleece uitermate geschikt. Deze zijn verkrijgbaar in de meest uitéénlopende prints. Voor iedereen wat wils.

Echt op zoek naar een sauna badjas?

Ons advies; kies een badjas gemaakt van 100% katoen.

- Is de badjas makkelijk te wassen?

Zowel een badjas van 100% katoen als een badjas gemaakt van 100% fleece zijn makkelijk te wassen. Katoen heeft de eigenschap iets te krimpen. Houdt hier rekening mee.

Bovengenoemde punten zijn enkel tips.. Bij het kopen van het badjas is jouw gevoel het aller belangrijkst. Kies een badjas die qua design, print en model het beste bij je past. Op deze manier zul je er het langst plezier van hebben. Kun je nu echt geen keuze maken? Dan bestel je er gewoon 2. :-)

Veel shop plezier!

Team badjasparadijs