Dames badjassen

Dames badjassen

Een greep uit ons ruime assortiment dames badjassen:

Wij verkopen badjassen van o.a. de volgende merken.

Benetton, van Dijck, McGregor, Taubert, Aegean Apparel, Badrock, Pastunette, Playwater.

Ons eigen label "Badrock" komt met vrolijke prints en frisse kleuren die helemaal passen in het mode beeld van nu.

 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dames houden van afwisseling en van trends. Een badjas kopen die bij haar past is bij ons geen probleem. Ook in een badjas kom je tegenwoordig goed voor de dag. U kunt de badjas dus gerust dragen als u een sauna gaat bezoeken. Daarnaast is de deur open doen in uw badjas geen schande. Hierbij een top 3 van onze dames badjassen:

- blauwe badjas

- roze badjas met capuchon

- dames badjas tijgerprint

Dames badjas kopen

Uiteraard bestelt u bij ons ook een dames badjas met naam . U kunt kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren. Daarnaast heeft u keuze uit badjas met of zonder capuchon.

Er zijn veel verschillende modellen verkrijbaar voor dames. U heeft niet alleen de keuze uit een korte of lange badjas. Ook kunt u kiezen uit een badjas met knopen of een badjas met rits .

Elke maand kun je van ons een wisseling in ons assortiment verwachten. Wij blijven dagelijks op zoek naar leuke badjassen voor zowel dames, heren en kinderen. We willen onze naam eer aan doen.

We wensen jullie allemaal heel veel winkelplezier. En vindt u dat er iets mist aan ons badjassen assortiment dan horen wij dit graag.